Ultimele

Ultima moda in materie de sex! Atentie, poate dauna grav… imaginii

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Ultima moda in materie de sex! Atentie, poate dauna grav… imaginii
Cum sa fii cel mai bun amant

Posibilitatea de a fi prins face sexul in public si mai atractiv pentru multe persoane. Dovada fac trei cupluri care au facut deliciul presei de scandal dupa ce s-au iubit in public si, mai mult, nici nu au incercat sa pastreze discretia despre aventura lor in ochii lumii.

Intr-o zi de vineri, la ora 3:30 dupa amiaza, ei da chiar in mijlocul zilei, un cuplu a inceput sa faca amor pe trotuarul din fata unui magazin de haine – Chula Vista, California. Patronul magazinului i-a surprins pe cei doi iubareti in timp ce se rostogoleau pe covorul de la intrare. Si mai surprinzator este faptul ca barbatul si femeia abia se cunoscusera.

O alta pereche cuprinsa de dorinta nestavilita si-au facut de cap in cabina rezervata ziaristilor pe Neyland Stadium a Universitatii Tennessee. Te intrebi cum de a fost descoperiti? Ei bine, dupa ce s-au racorit, cei doi s-au laudat cu aventura lor punand fotografii din timpul intalnirii fierbinti pe un site de socializare.

sex pe stadion

Ultimul, insa si cel mai scandalos incident de acest fel a avut loc pe scarile rulante dintr-o statie de metrou din Noua Zeelanda, cand un cuplu a fost filmat iubindu-se pe la spate. Cand ceilalti pasageri i-au intrerupt, iar femeia s-a intors cu fata, oamenii au descoperit ca aceasta a tinut la piept un bebelus in tot acest timp.

sex la metrou

„Nu este o crima sa faci sex in fata unui bebelus?” este intrebarea care le-au pus-o martorii celor doi iubareti. Niciunul dintre ei nu s-a grabit sa ofere un raspuns.

Reprezentantii womenshealthmag.com au subliniat ca nu aproba sexul in public, care poate aduce condamnare pentru comportament indecent, discutii jenante cu ceilalti membri ai familiei atunci cand isi vad rudele la tv ori vizita reprezentantilor de la protectia copilului precum in cazul cuplului de la metrou.

Cu toate acestea expertii sustin ca ne aflam in epoca de aur a exibitionismului. Sexul in public poate fi un excitant extraordinar pentru femei intrucat le face sa se simta dorite – visul oricarei femei sustine specialistul in neurostiinte cognitive Ogi Ogas.

Sursa: womenshealthmag.com

Data articol: 17 decembrie 2020