Ultimele

Top 6 plaje de nudisti din lume. Ce sa stii inainte sa ajungi pe o plaja cu nudisti

plaje de nudisti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sea-1643851_1920

Ponturi de ştiut înainte să ajungi la o plajă cu nudişti

Dacă îţi doreşti de mai multă vreme să mergi la o plajă de nudişti trebuie să-ţi faci mai întâi temele. Să-ţi dai jos hainele nu înseamnă şi că vei fi primit cu braţele deschise. Există anumite reguli ce trebuiesc respectate pe o plajă de nudişti. Ca să nu mai vorbim de faptul că o asemenea „călătorie” poate fi puţin înfricoşătoare. Nu ştii la ce să te aştepţi mai ales când eşti nervos în privinţa nudităţii tale.

Încă nu s-a scris un ghid despre cum ar trebui să te comporţi pe o plajă pentru nudişti, mai ales că pot diferi semnificativ una de cealaltă, iar tu ar trebui să te comporţi în funcţie de atmosferă.

Spre exemplu plajele din St. Martin’s, în special Orient Beach, este destul de liniştită.

În schimb, plajele din Jamaica sunt sălbatice şi pline de viaţă.

Iată totuşi câteva puncte după care să te ghidezi dacă mergi pe o plajă pentru nudişti:

Lasă aparatul foto la hotel când mergi pe o plajă cu nudişti

S-ar putea să nu ai nicio problemă cu cei care se află pe plajă în cazul în care ai un aparat foto cu tine. Însă, cei care se ocupă cu securitatea plajei s-ar putea să te cheme la o discuţie în particular. Poate nu ştiai, însă aparatele foto sunt interzise pe aceste plaje. Gândeşte-te cum te-ai simţi dacă fotografia ta purtând la gât doar aparatul foto ar fi postată pe unul dintre site-urile de socializare.

 Nu presupune că plajele cu nudişti sunt locuri bune de agăţat

Femeile frumoase întinse pe plajă nu sunt prostituate. Nu este o idee bună să te implici în vreo activitate sexuală cu cineva necunoscut. Chiar şi dacă eşti alături de fiinţa iubită încearcă să îţi controlezi instinctele pentru că mulţi dintre cei care vin pe aceste plaje sunt oameni în vârsta sau chiar familii întregi. Turiştii vin aici pentru a se bucura de soare, apă şi nisip nu să-şi găsească sufletele pereche.

Trebuie să ştii diferenţa dintre plajele nud şi cele unde hainele sunt opţionale

Plajele nud sunt cele unde hainele nu sunt permise. Cu alte cuvinte, trebuie să renunţi complet la haine dacă vrei să faci plajă acolo. Pe de altă parte, sunt şi plaje unde hainele sunt opţionale şi, prin urmare poţi sau nu să rămâi gol. Este opţional. Este decizia ta.

Imagine de harmonies Pix de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 2 august 2023