Ultimele

Top 6 plaje de nudisti din lume. Ce sa stii inainte sa ajungi pe o plaja cu nudisti

plaje de nudisti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sea-1643851_1920

Vera Playa, Spania (Almeria)

Spaniolii au îmbrăţişat naturismul din toată inima şi într-o manieră cu adevărat unică demnă de ţara care a dat-o lumii pe Penelope Cruz. Mulţi dintre cei care iubesc plajele pentru nudiştii speră s-o zărească pe una dintre ele. Însă este surprinzător faptul că mulţi nu rămân prea mult pe plajă şi merg în locurile pentru distracţii puţin mai răcoroase. Almeria este cel mai fierbinte loc al Spaniei aşa că, din când în când, un loc umbros este tot ce vrei.

Nu rata nici: 6 lucruri pe care nu le ştiai despre pornografie

Banana Beach, Grecia (Skiathos, aproape de Koukounaries)

Cu un nume răsunător precum Banana Beach, cum ar putea fi acest loc altfel decât plin de distracţie. Banana Beach este localizată la marginea de sud-vest a insulei Skiathos. Se află în apropierea oraşului Volos de unde Iason a pornit în căutarea faimoasei lâni de aur, pentru a putea apoi să-şi revendice regatul. Plaja Banana este caracterizată de fundalul cu dune de nisip şi ienupări.

Valalta, Croaţia (Istria, aproape de Rovinj)

Plaja Valalta este considerată una dintre cele mai plaje din Croaţia localizată în apropierea oraşului Rovinj, care are o mulţime de colţişoare perfecte pentru nudism, cu nisip cât vezi cu ochii. În plus, aici există şi o mulţime de restaurante foarte bune.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 2 august 2023