Ultimele

Si-a propus sa aiba orgasm in fiecare zi, timp de 40 de zile. Afla daca a reusit

Relatii & Cuplu » Stiri » Si-a propus sa aiba orgasm in fiecare zi, timp de 40 de zile. Afla daca a reusit
orgasm in fiecare zi - foto Facebook

Phyllis Foundis este vedeta tv si scriitoare. Ea a anuntat a pornit o misiune foarte importanta. „Mi-am propus ca, timp de 40 de zile, sa am orgasm in fiecare zi, indiferent cat de obosita as fi”, a declarat aceasta.

Femeia si-a consultat ginecologul pentru a primi avizul medical si a trecut la treaba.

„Initial m-am gandit ca pofta vine mancand si asa a si fost.Vreo 12 zile. Dupa 12 zile, libidoul meu a scazut brusc. Obosisem! Tot ce voiam era o pauza de la ceea ce ajunsese sa fie ca un job. Cautarea placerii devenise o corvoada. Trebuia sa am din nou orgasm?!”, povesteste Phyllis Foundis.

Potrivit acesteia, satisfacerea placerilor este ceva ce punem la coada listei de prioritati si din cand in cand ar trebui adusa la „suprafata”. „In secolul 21, cand activitatile de zi cu zi ne iau pur si simplu prizonieri, trebuie sa ne facem timp si pentru intimitate. Asa ca am continuat, in ciuda mintii care cauta mereu scuze sa renunte”, a povestit Foundis.

Citeste si: 9 lucruri pe care nu le stii despre orgasm

Intrebarea de pe buzele tuturor este „Cum s-a simtit dupa 40 de zile de orgams zilnic?”

„Dupa 40 de zile am devenit adepta ideii de a gasi un punct din minte care sa genereze o placere neconditionata. Faptul ca mi-am permis mie insami sa ma bucur de corpul meu fara rusine mi-a dat o satisfactie mult mare decat orice orgasm simtit vreodata. Sigur, pentru unii, placerea clitoridiana este un pacat, insa pentru femei este sacra, un lux. Ar trebui sa punem capat acestei rusini si fiecare femeie sa se bucure din plin de propria sexualitate”, a adaugat Foundis.

Te mai poate interesa: Cum sa obtii un orgasm intens

Sursa: mamamia.com.au

foto:Facebook

Data articol: 16 februarie 2024