Ultimele

Poveste adevarata: Dragostea vine prin videochat

Dragostea vine prin videochat

Pentru el am facut videochat privat, m-am dezbracat, m-am masturbat si l-am privit masturbandu-se.

Imi placea zambetul lui. Si, incet, incet, am ajuns sa-mi doresc sa fac sex cu el. Apoi ne-am spus “Te iubesc”. Niciunul dintre noi n-ar fi crezut ca te poti indragosti de un om fara sa-l fi vazut vreodata in carne si oase, fara sa-l fi atins, fara sa-l fi mirosit. Si, totusi, iata-ne in aceasta situatie interzisa.

Dupa o vreme, eu am plecat la studii in Australia. Din Australia am plecat in Laos, apoi in Thailanda. Acolo m-am balacit cam mult in apa si am racit la plamani. Mi-a dat imediat mesaj, ingrijorat de starea mea. Am continuat sa vorbim, insa diferentele de fus orar ne-au rarit conversatiile.

Mi-a spus ca sotia sa a obtinut un loc de munca in Europa si ca urmau sa plece acolo cu toata familia. Numai ca nevasta-sa a aflat despre noi. Mi-a trimis un mail in care mi-a explicat intreaga situatie si cat de mult i-ar fi placut sa continuam relatia, insa, cel mai bine ar fi fost ca eu sa nu-i mai dau niciun semn vreodata. Si asa am si facut!

Zi dupa zi, ceas dupa ceas imi adunam bucatile rupte din suflet. L-am iubit mult. Nu era zi in care sa nu-mi doresc sa-i scriu, sa-l intreb ce face, daca se mai gandeste la mine, sa-i spun ca-l iubesc.

Dupa multi ani, am primit un mesaj discret pe Facebook. Probabil era un canal nemonitorizat de nevasta. Mi-a scris doar atat “INCA!”…

Sursa: nerve.com

Imagine de 27707 de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 decembrie 2023