Ultimele

Poveste adevarata: Cum este sa traiesti cu un micropenis

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Poveste adevarata: Cum este sa traiesti cu un micropenis
Cum este sa traiesti cu un micropenis

Marimea penisului a fost intotdeauna un subiect de dezbatere pentru barbati. Cat de mic este prea mic? Cat de mare este prea mare? Cat de dotat sunt eu? Sunt normal? Specialistii spun ca dimensiunea medie a unui penis este de 9,16 centimetri in stare flasca si 11,11 centimetri in erectie. Tot ce este mai mic de atat este denumit “micropenis”. Specialistii spun ca nedezvoltarea penisului este cauzata de un nivel inadecvat al testosteronului in ultimele stadia de dezvoltare fetala. Numai 0,6 % din populatie se confrunta intr-adevar cu aceasta problema.

Va prezentam in continuare un interviu publicat de site-ul Nymag.com cu un barbat care se inscrie in categoria micropenis. Barbatul este un profesor de engleza din Marea Britanie, are 51 de ani, si “dimensiuni” de care niciun urmas al lui Adam n-ar fi mandru: 5 cm in stare flasca si 7 cm in erectie. Numele sau nu a fost dat publicitatii.

– Cand ati descoperit ca aveti penisul mai mic decat media?

– Mi-am dat seama cu timpul. Cand aveam 9 ani, parintii mei s-au despartit si vara stateam la prieteni si la rude. La acea varsta inca udam patul. Dupa ce am facut asta de mai multe ori, mama prietenului la care stateam m-a pus sa-mi dau jos pijamalele in fata tuturor. A fost foarte jenant. Am mai patit acelasi lucru si intr-un hotel din vestul Angliei. La 12 ani, locuiam tot cu tata si eram destul de grasut, pentru ca tata nu stia sa gateasca. Asa ca aveam din plin junkfood. Tot mai udam patul. Managerul locului in care stateam m-a amenintat ca imi taie penisul daca mai fac in pat. Apoi, la sala de sport, la vestiare, mi-am dat seama ca exista totusi o diferenta intre mine si baietii de varsta mea. Am ajuns tinta batjocurii copiilor si profesorilor. Profesorii erau chiar mai rai decat copiii, dar ei se refereau doar la faptul ca sunt gras. Erau doi-trei baieti foarte bine dezvoltati si ne tot aratau penisurile ca se se laude cu ele. Eu stiind cum sunt nu aveam ce arata, asa ca incercam sa ascund. Anii treceau si eu tot asa eram. La 14 ani, tot cu penis mic eram.

– Cum a fost pubertatea pentru dvs.?

– La 14 ani eram anorexic. Pentru ca se faceau glume pe seama gabaritului meu, am incetat sa mai mananc. Apoi m-am inaltat brusc si am slabit mult. A inceput sa-mi creasca si par pubian. Sigurul lucru care nu crestea cum trebuie era penisul meu. Baietii din clasa mea aveau deja iubite. Eu am fost virgin pana la 23 de ani.

Te mai poate interesa: Poveste adevarata: Cel mai bun sex l-am avut cu un barbat fara erectie

– Cand s-a oprit de tot cresterea?

– La 14 ani.Toata viata mea a fost distrusa de marimea penisului meu. Nici acum nu mi-am revenit total. Am avut si cateva relatii, dar nu cine stie ce. Cel putin din punctul de vedere al partenerei. Intotdeauna am spus despre mine ca nu sunt in stare sa fac lucruri pe care toti oamenii le pot face.

– Ati evitat fetele, situatiile intime, din cauza marimii penisului?

– Da. A fost foarte greu. Au fost prieteni care au dorit sa ma ajute si ieseam impreuna. Doua-trei fete cu doi-trei baieti. Imi era atat de frica sa fiu descoperit, asa incat niciodata nu faceam nimic. La 21 de ani am avut prima data curajul sa ma dezbrac in fata unei femei.

– Cum a fost prima experienta sexuala?

– Traumatizanta. Aveam 21 de ani si eram la o petrecere. Eu sunt foarte sociabil si iubesc petrecerile. La aceasta petrecere, o fata m-a luat “pe sus”. Ii placea de mine si mi-a sugerat sa gasim un dormitor. Fiind sub influenta marijuanei, am acceptat. Eram asa de relaxat. Ea era asa de frumoasa, incat am uitat de problema mea. La un moment dat n-a mai putut sa-si ascunda dezamagirea. Nu o invinovatesc deloc. Pe vremea aia nu exista internet. Nu aveam educatie sexuala. Insa in zilele de azi un barbat ca mine stie ce alternative sexuale sunt.

– I-ati spus sau a descoperit singura?

– Nu i-am spus. Ea voia sex. S-a dezbracat, apoi m-a ajutat pe mine sa ma dezbrac. A incercat sa imi provoace erectie. Probabil spera sa fiu mai mare. Nu era o dimensiune stralucita, insa ar fi fost posibila o penetrare. Doar ca eu m-am blocat si n-am mai stiut ce sa fac mai departe. Asa ca fata mi-a sugerat sa ne imbracam si sa mergem sa dansam. Urmatoarea experienta sexuala a fost peste doi ani.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 5 iunie 2023