Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 29 septembrie – 5 octombrie

Balanta

Te folosesti de farmecul personal si de simtul umorului pentru a cuceri persoanele de sex opus. Esti creativ si iti indrepti atentia spre literatura, poezie, iar cu ele ajungi imediat la inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti.

 

Scorpion

Esti generos si ai tendinta sa ajungi costisitor de extravagant. Nu te mai intereseaza banii, vrei doar ca intreaga atentie a persoanei care ti-a starnit interesul sa se indrepte inspre tine. Atentie, insa, tot ce e prea mult strica.

 

 

Sagetator

Esti foarte ambitios, optimist si entuziast. Ai planuri mari si nimic nu te mai poate opri din drumul tau. Atentie la riscuri. Evita speculatiile si jocurile de noroc. Este indicat sa ramai realist si cu picioarele pe pamant.

 

 

Capricorn

Vrei sa fii iubit, rasfatat, sa fii in centrul atentiei familiei. Iti inviti prietenii, familia la tine pentru a te bucura alaturi de ei. Traversezi o perioada pozitiva si armonioasa, inclusiv in relatia de cuplu.

 

 

Varsator

Esti plin de energie si ii inspiri si pe cei din jurul tau. Pui la cale noi proiecte la care partenerul de viata te ajuta si te sustine. Traversezi o perioada buna atat in plan profesional, cat si personal. Tot ce iti propui se realizeaza in aceasta saptamana.

 

 

Pesti

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Traversezi o perioada in care esti condus de instinct si dorinte sexuale, iar daca nu esti fericit in viata de cuplu, este foarte posibil sa fii tentat sa incerci si altceva, in afara casniciei.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28 septembrie 2014