Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 28 aprilie – 4 mai

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 28 aprilie – 4 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 28 aprilie – 4 mai.

 

Berbec

Te simti special, iar o persoana de sex opus din anturajul tau iti face ochi dulci si radiaza ori de cate ori esti prin preajma. Se prefigureaza o noua idila. Iubire si placere, acestea sunt cuvintele care vor descrie aceasta saptamana.

 

Taur

Dorintele tale amoroase sunt foarte puternice. Esti cald si pasional, interesat sa-ti satisfaci partenerul din toate punctele de vedere. Simti nevoia sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita. Armonie si creativitate sunt cuvintele-cheie ale saptamanii.

 

Gemeni

Nu stai foarte bine la capitolul putere, influenta sociala si prestigiu. Incerci sa-ti extinzi aria de influenta, insa nu reusesti. Nereusita de pe plan profesional iti va afecta viata amoroasa. Partenerul de viata incearca sa te ajute. Teluri si influenta sunt bornele importante ale saptamanii.

 

Rac

Simti o puternica atractie sexuala fata de persoana iubita. Aveti o relatie puternica, sentimentele sunt profunde, impartasiti aceleasi visuri si emotii. Ai grija sa pastrezi focul “aprins” si iti pui toata imaginatia la munca pentru ca lucrurile sa nu intre in rutina. Cuvintele de ordine ale saptamanii sunt pasiune si intensitate.

 

Leu

Esti foarte ocupat. Dai tot felul de telefoane, mailuri, ai intalniri, discutii. In toata agitatie intalnesti multe persoane, iti vin idei, avansezi pe plan profesional. In plan amoros, insa, lucrurile stagneaza pentru ca esti prea aglomerat si nu mai ai timp. Cuvintele care definesc aceasta saptamana sunt munca si cariera.

 

Fecioara

Te simti iubit si dorit de partenerul de viata, iar la randul tai ii arati afeciune si apreciere. Esti creativ si inspirat si ii oferi persoanei iubite toata atentia ta, ii faci cadouri luxoase. Cuvintele cheie ale saptamanii sunt frumusete si armonie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 aprilie 2014