Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 25-31 august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 25-31 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 25-31 august 2014.

 

 

Berbec

Esti dornic sa explorezi teritorii noi, insa Luna noua din Fecioara te tine pe loc. Nu lua decizii importante fara sa aduni toate informatiile. Ai intrat intr-o rutina din care iti poate fi greu sa iesi, insa daca iti accepti limitele vei putea sa inveti sa le gestionezi. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente, iti deschizi inima si te vei bucura de fiecare picatura de dragoste alaturi de partenerul de cuplu.

 

 

Taur

Esti foarte atent cu o persoana care a sadit in tine semintele pasiunii. Sunt sanse mari ca aceasta relatie sa devina serioasa si sa creasca. Luna noua din Fecioara se afla in casa Iubirii si Creativitatii si vei reusi sa creezi si sa oferi placere, dar sa si primesti. Cu toate ca lucrurile merg foarte bine in cuplu, astepti inca un raspuns la o intrebare importanta. Nu forta, toate la timpul lor.

 

 

Gemeni

Vrei ca toate planurile sa-ti iasa perfect si s-ar putea sa fii dezamagit daca nu iti ies intocmai cum ti-ai fi dorit. Luna noua din Fecioara sa afla in Casa securitatii si te face sa verifici fiecare detaliu. Nu uita, insa, de spontaneitate. Te poate ajuta mai mult decat crezi. In cuplu, o discutie cu persoana iubita te va aduce in al noualea cer. Daca esti singur, este foarte posibil ca lucrurile sa se schimbe.

 

 

Rac

Sunt oameni care depind de tine si de promisiunile tale si nu-i poti lasa balta. Totusi, Luna noua iti da putin planurile peste cap si iti scoate in cale persoane care te pot destabilize. Autodisciplina te poate ajuta si sa-ti duci planurile la bun sfarsit. In cuplu esti cheltuitor si iti rasfeti partenerul cu cadouri. Finalul saptamanii se anunta cu discutii serioase, care pot transforma relatia… intr-o directie buna.

 

 

Leu

Vrei sa fii in armonie cu eul interior, iar Luna noua din Fecioara accentueaza si mai mult aceasta dorinta. Iti explorezi sufletul, vrei sa te cunosti mai bine. In cuplu aminteste-ti ca pe cat de mult iti place sa vorbesti, pe atat trebuie sa il asculti si pe celalalt. Daca esti singur, este foarte posibil sa intalnesti pe cineva care sa-ti puna inima pe jar, iar daca acest lucru se intampla, nu tine asta doar pentru tine. Impartaseste-ti sentimentele.

 

 

Fecioara

Luna Noua iti stimuleaza personalitatea si este posibil sa se schimbe putin modul in care relationezi cu ceilalti. Gandirea analitica te face sa gasesti o multime de alternative in ceea ce priveste o anumita situatie si te gandesti la toate posibilitatile inaine de a lua decizia finala. Daca esti singur se prefigureaza o noua idila. Te simti iubit si iti dai voie sa iubesti.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 august 2014