Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 noiembrie

horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - balloon-1046658_1920

Balanta

Numai tu stii ce e in mintea si in sufletul tau. Totusi, n-ar fi rau sa iti impartasesti trairile cu persoana iubita. Zilele de miercuri si joi se anunta tulburi, de aceea ar fi indicat sa iti pastrezi mintea limpede. Daca te simti “in ceata” fa o plimbare in natura ca sa-ti pui lucrurile in ordine. Cere ajutorul persoanei iubite ca sa treci mai usor peste aceste probleme, indiferent de natura lor.

 

Scorpion

Daca vrei sa nu te angajezi in relatii riscante, ar fi bine sa renunti la “ochelarii roz”. Lucrurile nu sunt chiar atat de roz pe cat vrei tu sa crezi. Cere sfatul unui prieten daca vrei o parere obiectiva. Daca vrei sa iti construiesti o relatie solida, trebuie sa ceri cateva imbunatatiri: sinceritate, intimitate, incredere si respect.

 

Sagetator

Luni si marti esti extrem de iubaret. Daca esti singur, sansele sa fii lovit de Cupidon sunt foarte mari. Daca esti “cuplat” toata saptamana are un aer romantic si fierbinte. Felul tau de a fi este cuceritor si persoana iubita va fi incantata sa te aiba alaturi. Mai mult, ai un simt special care iti indica exact ce vrea partenerul.

 

Capricorn

Idealurile tale romantice sunt la inaltime saptamana aceasta. Si pentru ca realitatea incepe intai in imaginatie, este de la sine inteles ca nu va dura mult pana cand visurile tale vor deveni cat se poate de reale. O saptamana fierbinte de-a dreptul te asteapta. Spre finalul ei, insa, apar cateva probleme financiare care te fac sa-ti schimbi prioritatile.

 

Varsator

Inceputul saptamanii se anunta promitator pentru Varsatorii singuri. O persoana de sex opus cu adevarat uimitoare te va face sa te gandesti din nou la dragoste. Nu sta mult pe ganduri si simte-te liber sa dai frau trairilor romantice. Weekendul este exploziv. Arati bine, te simti sexy si distractia va fi la cote maxime cu o asa incredere de sine!

 

Pesti

Gandurile tale sunt oriunde numai la dragoste nu. Esti gata sa depui armele si nu mai ai niciun fel de interes pentru romantism. Nu e cazul sa disperi. Cupidon va veni si pe strada ta mai devreme sau mai tarziu. Intrebarea este daca esti pregatit sa dai frau liber sentimentelor. Fii deschis si vei avea parte de lucruri bune. Important este sa nu renunti la visurile tale.

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23 noiembrie 2014