Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 noiembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 noiembrie
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - balloon-1046658_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in ultima saptamana a lunii noiembrie 2014.

 

Berbec

Ai planuri mari in dragoste saptamana aceasta si sunt foarte putine lucruri pe care nu le poti realiza. La inceputul saptamanii esti in explorare, actionezi atent si vrei sa afli cat mai multe despre persoana pe care ai pus ochii. Incepand de vineri, norocul iti surade si vei avea parte de mai mult romantism decat te-ai fi asteptat.

 

Taur

Incapatanarea specifica zodiei te-a adus de multe ori in avantaj. In dragoste, insa, este de evitat incapatanarea in aceasta saptamana. Lasa lucrurile sa mearga de la sine si nu-ti seta obiective amoroase pe care sa le bifezi. Fii deschis si noi perspective ti se vor arata. Care este provocarea ta in aceasta saptamana? Sa-ti lasi inima sa actioneze! Cineva special poate intra in viata ta.

 

Gemeni

Daca nu-ti place cum arata viata ta amoroasa la inceputul saptamanii, ai putina rabdare. Trebuie doar sa fii proactiv si sa indrepti lucrurile intr-o directie mai pozitiva. Miercuri sau joi este posibil sa intalnesti o persoana care iti va da fiori fierbinti si care abia asteapta sa fie descoperita. Weekend-ul se anunta exploziv! Lasa-ti imaginatia si inima sa actioneze si nu vei regreta.

 

Rac

A sta in casa, cu o carte buna in mana, cu o baie fierbinte ti se par mult mai interesante decat sa iesi in lume, sa te distrezi. Preferi singuratatea ca sa-ti incarci bateriile. N-ar fi rau sa te energizezi pentru ca astrele prevad o intalnire exploziva miercuri-joi. Cupidon a pus ochii pe tine si te tinteste direct in inima. Raspunsul emotional va fi atat de rapid incat logica nu mai are loc. Totul este instinct pur.

 

Leu

Trage de timp si vei pierde, este sloganul acestei saptamani cand vine vorba despre dragoste. Esti atragator, persoanele de sex opus aproape ca iti sar in brate. Nu sta prea mult pe ganduri, actioneaza! Alege ceea ce ti se potriveste si lasa-ti inima sa iubeasca. Actioneaza altruist si tine-ti ego-ul sub control! Weekendul se anunta incendiar!

 

Fecioara

Ai o saptamana plina: munca, rude, prieteni! Fa-ti insa timp si pentru dragoste. Cu putin efort poti avea un randament ridicat, indiferent daca esti singur sau ai o relatie. Profita de vibratiile pozitive generate in aceasta saptamana si vei avea satisfactii garantate. In weekend uita de munca si dedica-te in totalitate romantismului.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23 noiembrie 2014