Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 martie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 24-30 martie 2014.


Berbec

Descoperi un secret bine ascuns in trecut care te face sa suferi. Consideri ca partenerul de viata te-a mintit si iti este foarte greu sa iti controlezi furia. Fierbi in suc propriu si nu stii cum sa reactionezi si ce sa faci mai departe.

 

Taur

Esti receptiv la toata frumusetea din jurul tau si armonia in care traiesti te face tandru si gentil. Partenerul de viata este incantat de dorinta ta de a-i satisface toate poftele. Esti extrem de generos in gesturi dragastoase si romantice.

 
 

Gemeni

Treci prin multiple stari de spirit si ii induci in eroare pe toti cei de langa tine, in special pe partenerul de viata. Esti agresiv, impulsiv si totodata dragastos si cu chef de flirt. Daca esti singur, in viata ta poate aparea o persoana de sex opus care sa-ti starneasca interesul si cheful de aventura.

 


Rac

Relatia in care esti ia o turnura neasteptata. Simti dintr-o data nevoia de libertate si independenta, iar partenerul de viata este luat prin surprindere de noua ta atitudine. Daca esti singur este posibil sa intalnesti o persoana care te intriga, pe care o crezi potrivita pentru tine, insa sunteti foarte diferiti. Astepta-te la la lucruri inedite in perioada urmatoare.

 

Leu

Munca si cariera sunt atat de importante pentru tine in acest moment incat nu te mai intereseaza nimic altceva. Lasi deoparte tot ce inseamna viata amoroasa si te concentrezi doar pe proiectele si parteneriatele de la birou. Daca esti singur n-ar fi oproblema, insa daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, nu e indicat sa-ti “uiti” partenerul.

 


Fecioara

Iti deschizi sufletul in fata partenerului de viata si ii pui lucruri pe care nu ai indraznit sa i le spui vreodata. Acest lucru va apropie si creste increderea si simpatia persoanei iubite. Ea este rabdatoare si ascultatoare si te va sustine in toate problemele pe care le ai de rezolvat. O saptamana foarte importanta pentru viata de cuplu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23 martie 2014