Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 ianuarie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 13-19 ianuarie 2013.

 

 

Berbec

Cei singuri pot apela cu incredere la retelele de socializare. Verifica-ti profilul online si fa actualizarile de rigoare. Ai toate sansele unui flirt reusit, care sa se lase cu o intalnire spre finalul saptamanii. Cei care sunt cuplati se bucura de momente de intimitate pline de pasiune.

 

 

Taur

Iti faci curaj si iti marturisesti sentimentele persoanei pe care o indragesti. Apoi lasi lucrurile sa mearga de la sine. Se pare ca astrele favorizeaza infiriparea unei relatii frumoase. Fii deschis si proactive. In ceea ce-i priveste pe Taurii implicati intr-o relatie de cuplu, vineri si sambata se anunta cateva discutii care pornesc de la incapatanarea Taurului.

 

 

Gemeni

Luni sau marti ai toate sansele sa ai toate sa intalnesti o persoana deosebita, care sa scoata la iveala tot ce este mai bun in tine. Parca plutesti in urmatoarele zile, esti vesel optimist. Imaginatia ti se aprinde si astepti weekendul pentru o intalnire de vis. Persoanele cuplate au parte de momente romantice toata saptamana.

 

 

Rac

O saptamana fructuoasa in ceea ce priveste dragostea. Se anunta noi inceputuri pentru unii nativi ai zodiei, iar pentru altii consolidarea relatiei. Incepand de marti, se resimt energii pozitive care iti dau putere sa continui sa iti indeplinesti visurile. Spre sfarsitul saptamanii se anunta oportunitatea unui weekend in doi.

 

 

Leu

Debordezi de energie si viata ti se pare frumoasa. Flirtezi si iti faci planuri amoroase pentru sfarsitul de saptamanii, ca sa o consumi. Persoanele implicate intr-o relatie de cuplu se bucura de momente intime de intensitate maxima, ghicesc dorintele partenerului si relatia este de-a dreptul electrizanta.

 

 

Fecioara

Iti faci planuri pentru un weekend de neuitat. Din fericire, planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Si asta pentru ca totul iese mult mai bine decat ti-ai fi putut inchipui. Te vei bucura de momente intense alaturi de partenerul de viata.

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12 ianuarie 2014