Ultimele

Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Afla ce spune data de nastere

Relatii & Cuplu » Horoscop » Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Afla ce spune data de nastere
compatibilitate data nasterii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - celebration-3135418_1920

Ai cunoscut o persoana care pare ideala. Simti ca el sau ea este alesul/aleasa. Insa nu intotdeauna socoteala de-acasa se potriveste cu cea din targ. Specialistii in numerologie spun ca este simplu sa afli daca esti compatibil sau nu cu partenerul urmand un algoritm ce include datele de nastere ale voastre.

Iata cum calculezi indexul: aduni cifrele din data voastra de nastere, apoi scazi din rezultat numarul 22 pana cand vei obtine un numar mai mic de 22.

Exemplu

EA: 12.09.1970

EL: 02.12.1968

Suma este: 1+2+0+9+1+9+7+0+0+2+1+2+1+9+6+9 = 58 -22 = 36-22 = 14.

Iata si interpretarea indexului.

Index 1

Intr-o astfel de relatie intotdeauna se va pune problema cine este liderul. De obicei, barbatul cauta sa fie “cocosul” si sa impuna legile casei. Daca nimeni nu are nimic impotriva, poate fi o relatie creativa, care vor lucra bine impreuna.

Index 2

O relatie armonioasa, in care partenerii se inteleg reciproc, se pun in pielea celuilalt si isi inteleg foarte bine sentimentele.

Index 3

O relatie buna care conduce la casnicie cu multi copii. Aceasta relatie aduce bani si stabilitate. Insa nimeni nu va reusi sa intre in cercul vostru intim. Nici macar mamele.

Index 4

O relatie in care barbatul joaca rolul principal. O relatie plina de pasiune si emotii puternice. Singurul impediment al relatiei este gelozia extrema. Nu trebuie sa-ti controlezi partenerul ca si cand ti-ar apartine de drept. E dovada de un egoism feroce si poate strica relatia.

Citeste si: Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Index 5

O alianta pe viata. O relatie care nu tine cont de bariere sociale sau opinii despre viata. Partenerul iti va fi consilier si mentor. Ori tu ii vei deveni lui stea calauzitoare.

Index 6

Cea mai armonioasa dintre uniuni, care conduce la casnicii puternice. Dragoste reciproca, armonie si pace. Acestea sunt cuvintele-cheie ale unei astfel de relatii. Chiar daca nu pare asa la inceput din pricina unor diferente de opinii, cu timpul lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Index 7

O relatie tot timpul in miscare, cu o multime de schimbari, cu multe calatorii. O relatie volatila. Pot aparea relatii extraconjugale, aventuri de-o noapte, relatii pasagere care apar si dispar la fel de repede. Gandeste-te bine daca vrei sa ai o astfel de relatie.

Index 8

O foarte buna relatie de afaceri, nici vorba de dragoste. Cel mai probabil poate fi o relatie karmica, intr-o viata anterioara ati avut niste neintelegeri ce trebuiesc lamurite acum. E greu sa iesi dintr-o astfel de relatie pentru ca trebuie sa-ti repari greselile anterioare.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 4 decembrie 2022