Ultimele

Cum stai cu dragostea in ziua de Craciun. Previziuni pentru toate zodiile

Relatii & Cuplu » Horoscop » Cum stai cu dragostea in ziua de Craciun. Previziuni pentru toate zodiile

Cat de cuminte sau cat de obraznic vei fi de Craciun? Esti curios sa afli?

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in ziua de Craciun.

Berbec

Libido ridicat, magnetism activat, stii ce sa spui, cand sa spui! Mai incape indoiala ca vei avea parte de o noapte fierbinte?! Singurul lucru rau care s-ar putea intampla este sa fii prea egoist in pat. In rest, focuri de artificii, spontaneitate si trairi intense.

Taur

Iti doresti ca partenerul de cuplu sa fie asemenea bradului de Craciun, adica frumos aranjat. Insa la fel de mult iti place sa il si dezbraci. Stii cu siguranta sa faci pe cineva sa se simta grozav. Aranjezi o atmosfera romantica pana in cele mai mici detalii.

Gemeni

Inger si dracusor, aceasta poate fi descrierea ta in noaptea de Craciun. Esti tot timpul cu doi pasi inaintea partenerul si stii exact ce vrea, cand vrea. Iti tratezi persoana iubita ca pe un cadou si abia astept sa il despachetezi.

Rac

O seara minunata, cu cina romantica si un vin bun, care va dezlantui pasiuni nebanuite. Intreaga atmosfera te starneste si exista pericolul sa spargi cateva globulete din pomul de Craciun in focul actiunii. Dar asta-i viata, doar o data-i Craciunul!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24 decembrie 2019