Ultimele

Afrodisiacul minune! Află ce aliment surprinzător îţi poate creşte libidoul

Relatii & Cuplu » Stiri » Afrodisiacul minune! Află ce aliment surprinzător îţi poate creşte libidoul
ce aliment îţi poate creşte libidoul

Studii de laborator scot la iveală un lucru la care nu te-ai fi gândit niciodată: iaurtul cu aromă de vanilie stimulează libidoul. Oamenii de ştiinţă de la Institutul de Teehnologie din Massachusetts (Statele Unite) au descoperit cu surprindere că banalul iaurt ameliorează activitatea sexuală a şoarecilor.

Studiul, publicat în jurnalul Scientific American şi citat de Huffington Post, este cu atât mai surprinzător cu cât coordonatorii lui căutau cu totul alte informaţii. Mai exact, Susan Erdman (specialist în biologia cancerului) şi geneticianul Eric Alm urmăreau impactul pe care iaurtul cu vanilie îl are asupra obezităţii pe durata unui regim “junk-food” (multe grăsimi şi mai puţine fibre şi nutrienţi).

Parfumuri afrodisiace pentru fiecare zodie in parte

Iniţial s-a observat la şoareci îndesirea blănii care a devenit şi mult mai strălucitoare.

Apoi s-a constatat că şoarecii care mâncau iaurtul minune aveau testiculele mai mari cu 5% decât cei care nu aveau alimentul în regim. Şoarecii din primul grup îşi fecundau mai repede partenerele şi rezultau mai mulţi pui. De asemenea, femelele care mâncau iaurt cu vanilie au fătat pui mai mari pe care i-au înţărcat mult mai repede, spre deosebire de femelele care nu consumau alimentul –minune.

Studiile urmează a fi aprofundate, cu atât mai mult cu cât cercetătorii de la Universitatea Harvard au descoperit că un consum regulat de iaurturi îmbunătăţeşte calitatea spermei bărbaţilor.

foto: pixabay.com

Data articol: 8 august 2023