Ultimele

Afla ce pozitie ii place, ca sa stii ce fel de om e

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Afla ce pozitie ii place, ca sa stii ce fel de om e
Imagine de Alp Cem de la Pixabay

Sexul este ceva personal si spune multe despre persoana de langa tine. Indiferent ca prefera pozitia pe la spate sau fata in fata, pozitia pe care o alege dezvaluie cate ceva despre caracterul sau.

 

Arunca un ochi pe aceste pozitii si descopera ce spune pozitia sa favorita despre el/ea.

 

1. Pozitia sandwich

Cum este: fetele stau intinse pe burta cu fata pe perna, in timp ce barbatul se intinde pe partenera, tot cu fata in jos. De asemenea, barbatul trebuie sa se sprijine in brate pentru ca nu este nimic sexy in strivirea iubitei.

Ce spune: femeia iubeste relatia traditionala si este perfect confortabila cu intimitatea. Este o pozitie plina de iubire, partenera isi expune spatele, o zona foarte vulnerabila a corpului sau. Barbatul este protector si iubitor. Este loial, de incredere si deschis.
 

 

2. Pozitia pe la spate

Cum este: fata se sprijina in maini si in genunchi, in timp ce barbatul ingenuncheaza in spatele ei.

Ce spune: femeia este o persoana analitica care nu se da in vant dupa romantisme. Placerea este prioritatea ei, iar in grupul ei de prieteni este cunoscuta ca o femeie amuzanta pe care se poate mereu conta pentru a insenina atmosfera. Barbatul este increzator in fortele proprii, vorbaret si dominant.

 

3. Pozitia rasucita

Cum este: porniti din pozitia lingurita, cu femeia in fata, iar barbatul in spate. Partenera isi duce picioarele inainte in timp ce el le strecoara intre ale ei.

Ce spune: unii ar spune ca femeia este eficace in timp ce altii ar spune ca este lenesa. Aceasta pozitie permite penetrarea adanca, ceea ce este mereu un bonus, insa necesita foarte putin efort. Poate ca amandorura va place sa faceti sex cand sunteti pe jumatate adormiti.

 

4. Pozitia misionarului vertical

Cum este: partenerii stau unul in fata celuilalt in genunchi.

Ce spune: ambii parteneri sunt diplomati si ii considera pe toti ceilalti egali. Aceasta pozitie sacrifica penetrarea adanca pentru intimitate, un sacrificiu pe care ambii parteneri sunt fericiti sa-l faca. Pentru voi sexul inseamna apropiere.

 

Imagine de Alp Cem de la Pixabay

Data articol: 14 ianuarie 2020