Ultimele

Acest barbat povesteste ce inseamna cu adevarat sa fii GIGOLO. Experiente reale!

Relatii & Cuplu » Stiri » Acest barbat povesteste ce inseamna cu adevarat sa fii GIGOLO. Experiente reale!
ce inseamna cu adevarat sa fii GIGOLO

Ce inseamna cu adevarat sa fii gigolo? Pare visul oricarui barbat sa poate face sex oricand si sa fie si platit pentru asta. Dar oare, chiar asa sa fie? Iata experientele reale ale unui barbat care, sub protectia anonimatului, a fost de acord sa povesteasca intr-un intreviu, intamplarile prin care au trecut ca gigolo.

Vis implinit?

Sunt clientele barbatului visul oricarui mascul? Nici pe departe, raspunde el. “Clientele mele sunt cam la fel. Nu intra in categoria celor pe care majoritatea barbatilor le-ar cataloga attractive. Sunt femei intre 30 si 45 de ani, cu un plus sau minus la varsta, de regula plinute. Aproape toate nu au experienta sexuala. Am o singura clienta pe care o consider cu adevarat hot”.

Inceputurile

Cum a ajuns sa faca asa ceva? “Asta chiar este un vis implinit! “Imi doream de mult sa lucrez in industria sexului. Totul a pornit intr-o joaca. Am postat la un moment dat pe craiglist ca sunt disponibil sa ies cu o fata in oras. Am primit propunerea unui barbat de a ma plati cu 60 de dolari doar sa dorm cu el in pat si sa-l imbratisez, fara alte obligatii. Atunci l-am refuzat, insa apoi m-am gandit ca poate fi o oportunitate. Apoi, cu alta ocazie am postat ca sunt disponibil sa dorm cu baieti contra cost. Cu timpul am ajuns sa ofer servicii complete femeilor si un masaj domnilor. Tariful meu este de 100 de dolari ora”.

Te mai poate interesa: 7 secrete pentru o prima intalnire de vis

Concentrare

Cum te descurci cu o partenera care chiar nu-ti place? “Nu e chiar asa de greu. Daca te gandesti ca nu e sexy, nu te vei excita deloc. Insa daca te concentrezi pe fantezie, totul este mult mai usor si devii creativ”.

Fericire

Iti place ceea ce faci? “Da. Imi place faptul ca ofer placere altora. Si chiar ma distrez. Chiar si cand ofer placere barbatilor sunt fericit, chiar daca nu e vorba despre ceva sexual. O un sentiment placut sa stii ca ai facut pe cineva fericit. Multe cliente de-ale mele nu experimentasera orgasmul, iar faptul ca ajung la orgasm cu mine este ceva ce ma face fericit”.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 ianuarie 2023