Ultimele

Accidente sexuale din prea multa pasiune. Si medicii au ramas uluiti!

Relatii & Cuplu » Stiri » Accidente sexuale din prea multa pasiune. Si medicii au ramas uluiti!
accidente sexuale -sfatulparintilor.ro -pixabay_com- frogs-1672890_1920

Desi sunt jenante, accidente sexuale sunt frecvente si se intampla peste tot in lume. Si in cazul celor mai grave accidente sexuale oamenii ajung la urgenta.

Iata cateva accidente sexuale povestite chiar de medici.

Accidente sexuale: Sos iute

„Intr-o zi am tratat o femeie careia partenerul i-a facut sex oral dupa ce in prealabil mancase ceva picant. Sosul iute a ajuns, astfel, in regiunea genitala a femeii provocandu-i dureri groaznice”, a declarat medicul Gabe Wilson.

Nu rata nici: Cele mai rele lucruri care se pot intampla penisului

Accidente sexuale: Obiecte in posterior

„Pe cand eram chirurg rezident, am avut pacienti care isi introdusesera diverse obiecte in rect. Imi aduc aminte ca la un moment dat a trebuie sa intervenim chirurgical pentru a scoate o minge soft ball, iar in alt caz a trebuit sa indepartam un cartof destul de mare”, chirurg Joshua D. Zuckerman.

Accidente sexuale: Bomboana buclucasa

„Pe cand eram de garda, a venit la noi o femeie care se plangea de dureri in zona genitala. In timp ce-i faceam cateva teste pentru a descoperi sursa durerii, barbatul ne-a povestit, pana la urma, ce s-a intamplat. Era prima seara singuri, fara bebelusul lor, iar femeia si-a introdus in vagin bomboane. Insa cand sotul a inceput sa-i faca sex oral, dropsul s-a spart inauntru cauzandu-i iritatii, inflamatii si arsuri”, Dr. David Meyers.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 28 iulie 2023