Ultimele

9 semne ca el nu este EL

semne ca el nu este EL - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2576110_1920

Orice femeie cu care s-a intalnit inainte de tine avea o problema

Singurul subiect de discutie intre voi pare a fi legat, invariabil, de greselile pe care le-au facut fostele lui iubite, fara a mentiona nimic despre propriile lui erori ori contributia lui la ruperea relatiei. Acesta este un semn rau, avertizeaza Tessina. „Daca fostele lui iubite erau neintelegatoare, lipsite de logica, egoiste, nebune, rele sau intotdeauna ele au fost vinovate atunci iubitul tau nu isi asuma niciodata responsabilitatea iar tu ai putea fi urmatoarea pe lista. In orice ruptura a unei relatii ambii parteneri au partea lor de vina. Ar trebui sa stie ce ar fi putut face mai bine”, sustine ea.

Nu te asculta niciodata

Este clar ca nu el va fi viitorul tau sot, daca nu asculta niciodata ce ai de spus. „Daca nu este interesat de sentimentele si experientele tale – iti ia vorba din gura, schimba, devine anxios atunci cand isi arati partea vulnerabila atunci este clar ca nu este cel care trebuie”, considera Raymond.

Inima iti spune ca nu e el

Nu este un semn bun sa pornesti o relatie daca nu ai sentimente pentru iubitul tau. „Observi ca faci lururi din datorie ori obligatie si nu din inima”, spune Raymond. Iar, uneori, incearca sa-ti transmita un mesaj chiar daca creierul rationeaza tot timpul. „Daca gandurile si sentimentele se bat cap in cap in legatura cu barbatul cu care esti atunci reactiile corpului ar putea fi mai inteligente decat gandirea. Sentimentele de tensiune si stres, ori faptul ca nu te simti confortabil din punct de vedere fizic ori intimidata, speriata ori suparata fara motiv atunci corpul incearca sa-ti transmita ceva”, sustine Tessina. Onoreaza aceste sentimente tinand seama de ele, nu te arunca cu capul inainte pana nu descoperi adevarul.

Sursa: sheknows.com

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 27 decembrie 2023