Ultimele

9 semne ca el nu este EL

semne ca el nu este EL - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2576110_1920

Este prea „macho”

Daca prietenul tau are idei clare si fixe despre rolul barbatului si femeii intr-un mariaj, fii atenta. S-ar putea sa nu fie cea mai inteleapta alegere pentru a forma impreuna o familie. „Daca ai asteptari fixe si rigide depre rolul femeii intr-o relatie/casnicie atunci acesta este un semn clar ca ar trebui sa treci mai departe. Afiseaza imaginea unui macho insa la o privire mai atenta denota dependenta”, avertizeaza Raymond.

5 superputeri pe care le au femeile! Sunt dovedite stiintific

Are probleme cu banii

Indiferent ca este sarac, cheltuitor ori prea atasat de bani orice probleme financiare reprezinta un semn important de avertizare legat de viitorul cu el. „Daca jumatatea ta este iresponsabila ori obsedata de controlul banilor, vei avea dificultati cand este vorba despre gestionarea finantelor, care este o parte importanta a oricarei familii. Un zgarcit s-ar putea sa iti urmareasca fiecare banut cheltuit si sa aveti discutii pentru fiecare decizie legata de bani. Pe de alta parte un cheltuitor va genera un dezastru financiar, precum angajarea in imprumuturi pe care nu le va mai putea achita”, spune Tessina.

Bea mult

Multi barbati consuma in exces bauturi alcool ceea ce inseamna ca iti va fi destul de greu sa-l convingi ca are o problema. Tessina te sfatuieste cum sa faci asta. „Daca iubitul tau poate sa bea mult fara efecte secundare este un semn de toleranta la alcool ceea ce indica ca bea frecvent si mult. S-ar putea sa ai un barbat alcoolic care chiar daca nu arata inca are o problema serioasa. Mai mult de 1-2 bauturi pe seara, ori doua pahare de vin ar trebui sa te puna in garda”. La fel si depresia, enervarea puternica ori lipsa nemotivata de la munca.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 27 decembrie 2023