Ultimele

6 locuri ideale pentru o partida de sex neconventionala

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 6 locuri ideale pentru o partida de sex neconventionala
locuri ideale pentru sex

Timpul ramane cel mai mare dusman al nostru. Si cateodata ni se intampla ca in momente total nepotrivite sa ne excitam si sa ne dorim mai mult, dar sa nu avem timp sa ajungem acasa sau in locuri sigure in care stim ca suntem doar noi si intimitatea noastra. Si ar fi pacat sa ratam asemenea ocazii. Ce putem face sau, mai exact, unde ne putem duce?!

Iata cateva idei neconventionale pentru partida rapida de sex, potrivit Askmen:

1. Liftul

Liftul ramane in topul locatiilor adesea folosite pentru sex. Opriti liftul intre etaje, treceti rapid la treaba si dupa ce terminati, nu mergeti niciodata la etajul la care vreti sa ajungeti, ci mai sus sau mai jos. Parterul nu este DELOC indicat pentru ca va puteti intalni cu multi cunoscuti. Pozitia ideala este penetrarea partenerei pe la spate, ea stand cu fata spre peretele liftului, in picioare.

2. In spatele sau in baia clubului/restaurantului

Daca te intalnesti la club sau restaurant cu o tipa sexy si purtati conversatii sexy, e foarte posibil sa nu mai fiti stapani pe voi insiva si sa incepeti sa va doriti mai mult. Va puteti retrage in spatele clubului, in partea lui cea mai intunecoasa, sau puteti merge chiar in baie.  Pozitia ideala este cu partenera in picioare, pe la spate.

Citeste si: 3 partide de sex care te pot duce fie la spital, fie la politie

3. Pe scari

Daca va grabiti amandoi sa plecati la o intalnire sau cu treburi, puteti pleca impreuna si in loc sa luati liftul, va puteti opri la un etaj superior, pe scari, unde va puteti face un pic de cap. Pozitia ideala e cea a misionarului, cu spatele ei sprijinit de trepte.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 6 februarie 2023