Ultimele

5 mituri RIDICOLE despre sex. A venit timpul sa NU le mai crezi

mituri RIDICOLE despre sex - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_253595104_L

4. Apogeul sexual este diferit la femei si barbati

Specialistii spun ca nivelul de testosteron la barbati are nivelul maxim la 18 ani, in timp ce nivelul estrogenului la femei ajunge la maxim in jurul a 20 de ani. Desi aceste descoperiri nu sunt contestate, dr. Marc Goldstein de la Cornell University spune ca nivelul hormonilor nu are legatura cu apogeul sexual. Acesta depinde mai mult de atitudinea pe care fiecare persoana o are fata de sex precum si de nivelul experientei sexuale. Femeile mature sunt mai confortabile cu sexualitatea lor pentru ca au avut timp sa o exploreze.

Te mai poate interesa: 5 mituri despre pierderea virginitatii

5. Sexul vinde

Sexul atrage cu siguranta atentia. Aproape orice produs la care se face reclama are o imagine cu sani apetisanti. In realitate, insa, chiar daca toti ochii sunt atintiti spre ecran, asta nu inseamna neaparat ca posesorii ochilor si dau fuga sa cumpere. Potrivit unor studii, mai putin de 10 la suta din barbatii “bombardati” cu reclame sexy si-au adus aminte brandul la care se refereau reclamele. La femei, procentul e simtitor mai mare – 50%.

Mai mult, cercetatorii de la Universitatea din California au cercetat peste 900 de filme aparute in ultimii 10 ani si au descoperit da scenele de sex si nuditate nu au contribuit semnificativ la boxoffice.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 9 martie 2023