Ultimele

5 adevaruri despre sex descoperite de cercetatori

Relatii & Cuplu » Probleme sex » 5 adevaruri despre sex descoperite de cercetatori
adevaruri despre sex

S-ar putea spune ca traim in cea mai sexuala era din istorie. Pe rand, barierele sexuale au cazut, iar metodele de contraceptie ne-au permis sa separam consecintele reproductive de experientele sexuale.

Site-urile de socializare au inlesnit gasirea de parteneri sexuali. Si pornografia online este accesibila tuturor, aflandu-se la numai 1-2 click-uri de mouse. Cu toate acestea, exista o multime de oameni care nu cunosc nici cele mai elementare lucruri despre sex.

Iata 5 adevaruri despre sex descoperite de cercetatori pe care toata lume ar trebui sa le stie:

Fiintele umane sunt sexuale din leagan pana la moarte

Copiii mici (indiferent de sex) isi ating zona genitala inainte de a avea idee despre ce ea. Parintii care schimba scutecele bebelusilor de sex masculin stiu ca este destul de comun ca micutii sa aiba erectie. Odata cu inaintarea in varsta dorinta pentru sex s-ar putea diminua, insa exista barbati si femei care si la 90 de ani continua sa se bucure de partide de amor.

Citeste si: 5 intrebari despre sex pe care iti este rusine sa le pui medicului

Nevoile sexuale sunt normale si universale

Daca n-ar exista dorinta sexuala si sexul, nu ar mai exista oameni. Dupa cum daca n-ar exista dorinta sexuala nu ar exista niciun animal pe aceasta planeta. Oamenii folosesc adesea cuvinte precum „a face dragoste” pentru a se simti confortabil cand vorbesc despre acest subiect. Totusi, animalele fac sex. Si asta fac si oamenii.

Sexul este „ingredientul special” in relatii

De fiecare data cand vezi un cuplu in public iar partenerii se bucura de prezenta celuilalt poti sa fii sigur ca se distreaza foarte bine in dormitor. Sexul este o activitate diferita de oricare alta din viata umana. Cand viata sexuala a cuplului este satisfacatoare, creste nivelul de intimitate in cuplu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 martie 2023