Ultimele

3 trucuri pentru orgasme mai intense. Iata cum sa-i aprinzi imaginatia!

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 3 trucuri pentru orgasme mai intense. Iata cum sa-i aprinzi imaginatia!
trucuri pentru orgasme mai intense

Daca tot te apuci de un lucru, de ce sa nu-l faci cu arta? Invata cum sa-ti amplifici orgasmele (si tie, dar si partenerului), prin cateva trucuri simple si de efect, care iti vor revitaliza viata sexuala.

1. Aprinde-i imaginatia

Preludiul incepe cu mult timp inainte sa ajungeti in dormitor – inca de pe strada, din parc, de la restaurant, din cinematograf sau oriunde ati ales voi sa iesiti. Ofera-i un mic „preview” la ce urmeaza sa se intample cand ajungeti acasa: flirteaza cu el, mangaie-l, desfa-ti putin bluza si lasa-l sa intrevada ce porti pe dedesubt, lasa cateva aluzii la ce ti-ai dori sa-i faci cand veti fi in sfarsit singuri si nu ezita sa-i vorbesti „dirty”. Pe el il va innebuni cu siguranta atitudinea ta, iar jocul erotic te va excita si pe tine. In concluzie, fii jucausa si spontana si fa tot ce poti ca sa incingi atmosfera inainte de partida de sex. Cu cat e mai mare dorinta, cu atat mai dulce si mai intens va fi orgasmul.

Cum sa ai orgasm fara sa faci sex

2. Ofera-i un striptease

Uneori, sa sari direct in pat (oricat de grozav ar fi) te poate priva de orgasme zguduitoare. Lasa tensiunea sexuala sa se acumuleze si exploreaza-ti putin senzualitatea, oferindu-i partenerului un spectacol striptease. Priveste-l in ochi in tot timpul in care dansezi pentru el si misca-te exact asa cum simti – fii naturala si degajata si o sa-l dai pe spate! Unde mai pui ca si tu te vei simti foarte sexy si dornica sa incerci chiar o pozitie noua sau ceva picanterii.

3. Alterneaza ritmul

Orgasmele tin de pregatirea si cresterea tensiunii din zona genitala, astfel ca amanarea juisarii duce la senzatii mai puternice. Cand simti ca esti aproape de orgasm (sau vezi ca partenerul se apropie de punctul culminant), inlatura complet stimularea sau redu frictiunea. Apoi reia din nou ritmul si opreste-te iar inainte sa juisezi. E o tehnica inspirata din sexul tantric, care poate prelungi placerea, amplificand orgasmele si facandu-le sa dureze mai mult.

5 motive pentru care masturbarea face bine la sanatate

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Handbag.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 12 decembrie 2023