Ultimele

13 conspiratii sexuale faimoase

conspiratii sexuale faimoase - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_21105403_L

9. Legea natalitatii in China

Din anul 1978, Guvernul chinez a dat o ordonanta care functioneaza si azi, aceea de a limita cuplurile de la oras in a avea un singur urmas, ca sa tina explozia demografica sub control. Astfel, se crede ca aproape 400 milioane de nasteri au fost prevenite. Situatia a dus la o intreaga conspiratie impotriva fetelor. Multi parinti chinezi au decis sa avorteze toate sarcinile care s-au dovedit a fi feminine, pastrand-o doar pe aceea care li s-a confirmat masculina.

10. Santajul cu filmuletele erotice

Aproape in viata oricarei celebritati se pare ca exista macar un minut de banda filmata cu vedeta respectiva in ipostaze mai mult sau mai putin decente. In zilele noastre e simplu pentru orice hacker sa intre in intimitatea unui anumit celular, sa-l sparga si sa fure de acolo cate ceva compromitator. Dar aceasta activitate este ilegala si a determinat vedete precum Scarlett Johanson sa apeleze la Justitie. Alte vedete, insa, au decis ele insele sa faca cunoscute aceste filmulete, facand bani frumosi din vanzarea lor.

11. Scandalurile sexuale

Cand Marilyn Monroe s-a combinat cu JFK, detaliile au fost tinute in spatele usilor inchise. In zilele noastre, insa, usile nu mai pot fi pastrate la fel de inchise sic el putin in SUA scandalurile sexuale sunt folosite ca instrumente puternice in campanile electorale.

12. Conspiratia abstinentei totale

In multe credinte, abstinenta se justifica doar ca metoda preventive pentru sarcinile nedorite sau ca metoda impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Unele credinte cer enoriasilor sa-si ia un angajament in fatal ui Dumnezeu in acest sens. Insa in ciuda justificarii abstinentei in baza considerentelor religioase, rata sarcinilor nedorite in randul adolescentilor este in continua crestere.

13. Cancerul de col uterin si vaccinarea HPV

S-au ridicat voci care au afirmat ca vaccinarea HPV cauzeaza, de fapt, cancerul. Iar dezbaterea continua in lumea medicala, desi vaccinul vrea tocmai impiedicarea cancerului de col uterin si al anumitor forme de cancer anal.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24 iulie 2023