Ultimele

13 conspiratii sexuale faimoase

conspiratii sexuale faimoase - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_21105403_L

5. Mutilarea genitala la femei

Circumcizia feminina sau mutilarea genitala se aplica pe un numar de aproximativ 100 milioane de femei din 28 de tari, conform cifrelor furnizate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Mutilatorii sustin ca interventia tine deoparte o eventuala sarcina nedorita. Oricum, interventia in aceste tari se face fara anestezie si cu instrumente nedezinfectate. Foarte multe femei mor chiar in timpul interventiei, care, ce-i drept, de cele mai multe ori este practicata in cadrul unor triburi din tari de lumea a treia.

Nu rata nici: Viata de cuplu: Factori care scad libidoul

6. Schimbarea de sex

Tehnologia permite parintilor sa afle inca dinainte de nastere sexul copilului inca nenascut. Insa caracteristicile sexuale, cateodata, se manifesta inca devreme in disonanta cu sexul nostru declarat. Astfel, avem o sexualitate la exterior, si alta la interior. Situatia a dus la o bivalenta a sexualitatii si cateodata duce si la operatie de schimbare de sex.

7. Sa permitem copiilor sa-si aleaga sexul?!

Punctul 6 poate conduce, de cele mai multe ori, la o atitudine extrem de controversata, aceea de a-ti lasa propriul copil sa-si aleaga propria sexualitate, asa cum si-ar alege propria religie, de exemplu.

8. Poligamia

Poligamia a fost credinta mormona de baza, pana in anul 1904, si in anumite ramuri de cult se practica pana in zilele noastre. Totul a plecat din momentul in care numarul barbatilor in randul mormonilor, la aparitia acestui cult, era foarte mic, si atunci numarul mare al femeilor s-a distribuit in consecinta. Mormonii declara foarte convinsi ca mariajul plural merge mult mai bine si este mult mai sanatos decat cel traditional.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24 iulie 2023