Cand faci sex iti folosesti mainile, degetele, buzele, nasul, picioarele si organele sexuale. Insa, gura te poate ajuta cu adevarat sa-ti condimentezi viata sexuala. Da, ai citit bine. Sunt numeroase cai prin care te poti juca cu partenera doar folosindu-ti gura.

 

Esti gata sa afli cateva trucuri deocheate, iata-le:

 

 

1. Un sarut apasat

Sarutul poate schimba in bine dispozitia atat a femeilor, cat si a barbatilor. Este una dintre cele mai bune modalitati de a folosi buzele umede si gura. In locul unui sarut pe obraz, incearca unul frantuzesc. Cu cat sarutul este mai apasat si mai adanc cu atat mai salbatic vei deveni.

 

 

2. Gatul si spatele urechii

Trebuie sa explorezi zonele erogene ale partenerei. Spre exemplu, gatul, spatele urechilor, fundul, interiorul coapselor si lista poate continua. Le poti suge, saruta si apoi linge. Oricare dintre aceste miscari sunt excitante.

 

 

3. Mergi jos

Este una dintre cele mai bune modalitati sa-ti folosesti gura si sa-ti condimentezi sexul. Sexul oral sau faimoasa pozitie 69 sunt cele mai bune exemplu. Daca vrei sa-ti folosesti gura pentru a-ti excita partenera nu uita sa mergi jos.

 

 

4. Foloseste-ti limba

Multe cupluri fie ling, sug sau pur si simplu se joaca cu limba. Foloseste-ti limba cat de mult poti pentru un sex cu adevarat fierbinte. Priveste-o cu atentie in timp ce se excita, sexul de dupa o sa fie cu adevarat fenomenal.

 

 

5. Joaca-te cu spatele inferior

Este una dintre zonele erogene atat la barbati, cat si la femei. Aseaza-ti partenera pe burta, dupa care incepe sa te joci cu spatele ei inferior. Foloseste-ti atat limba cat si degetele. Sigur o sa-ti intoarca serviciul.