Site-ul Womanshealth.com a realizat un sondaj in urma caruia fetele au spus care sunt cele mai tari idei despre masturbare. Iar ideile livrate au fost dintre cele mai spectaculoase.

Iata 7 dintre ele:

 

1. Jucariile din sticla

“Sunt cele mai bune! Iti dau niste senzatii minunate, greu de descris in cuvinte! Pastreaza temperatura vaginului foarte bine. In plus, pot fi puse la rece, in frigider, pentru senzatii deosebite!”

 

 

2.  Dusul

“Iubitul meu este plecat de cateva luni din tara, asa ca trebuie sa ma ocup singura de mine insami. Pe langa cele cateva jucarii pe care le am, metoda mea preferata de masturbare o reprezinta dusul ajustabil – cu mai multe viteze de curgere a apei. Daca combin presiunea apei din dus cu un dildo vibrator, care sa-mi stimuleze punctul G… ma simt intr-al noualea cer!”

 

 

3. Vibrator pentru clitoris

“Este cel mai bun instrument atunci cand ai chef sa te masturbezi! Face treaba buna si rapida, mai ales atunci cand n-ai prea mult la dispozitie, dar esti excitata rau!”

 

 

4. Punctul G

“Sfatul meu cel mai bun pentru femei este sa-si gaseasca cu exactitate punctul G. Eu l-am cautat ani de zile, iar intr-o zi l-am gasit, dupa ce am vazut o schema foarte exacta a ceea ce avem noi acolo, jos. De atunci… sunt mult mai fericita, iar orgasmele mele sunt extrem de puternice”.

 

 

5.  Dusul cu presiune

“Cel mai mult imi place sa ma masturbez diminetile, cand imi fac dus, cu ajutorul presiunii apei. Invart cercul care-mi ofera presiuni diferite – ori un singur jet puternic, ori jeturi multiple si fine… “

 

 

6. Vibrator si deget

“Imi place sa-mi bag in vagin un mic vibrator, in timp ce ma stimulez cu un deget pe clitoris si  cu un altul in anus. Incercati neaparat, doamnelor! Eu chiar acum ma duc…”

 

 

7. Vibratorul cu unde magice

“Este un produs celebru, ca cel pe care il avea Samantha in Totul despre sex, exact acel model. Pana sa-l cumpar, indiferent ce produs foloseam, nu puteam sa-mi produc singura orgasmul. De cand l-am cumparat insa… viata mea s-a schimbat complet!”

 

Acestea sunt doar cateva propuneri ale cititoarelor Womanshealth. Desigur, mai puteti adauga, cu siguranta, si altele!