Sfaturi sex

20 de idei de sms-uri sexy cu care poti incepe o conversatie

10 octombrie 2017,
Vizualizari: 97.814, 1 azi
problemesex - idei de sms sexy

Mesajele sexy si incarcate de conotatii sunt parte fireasca a oricarei relatii dintre doi oameni. Cu totii trecem prin aceasta etapa si cu totii le scriem, dar si asteptam sa le primim.

Cu toate astea, e posibil sa te fi simtit stangaci in a compune un astfel de mesaj si, o data aflat in fata tastaturii telefonului, sa constati ca nici nu stii cum sa incepi.

Nu-ti mai face griji. Propunerile de mai jos te vor ajuta la modul cat se poate de concret!

 

Foloseste astfel de sms-uri ca sa-ti seduci iubitul

Mai ales daca ti-ai propus sa seduci un nou iubit si sa-l impresionezi, excitandu-l, e o metoda foarte buna sa incepi asa. Trebuie s-o faci la modul cel mai natural cu putinta, ca si cum nu presupune nici un efort si vine de la sine, chiar daca tu stii ca nu mereu e asa.

 

 

Ce trebuie sa stii inainte sa trimiti sms-ul…

Sigur, oricand poti trimite sms-uri foarte indraznete de genul: ”vino acum sa facem sex”, insa textele mult prea clare nu mai lasa loc imaginatiei. Daca nu folosesti cuvinte cu dublu inteles, daca nu ii lasi loc de imaginatie, nu vei surprinde cu nimic. Mesajele sexuale prea clare nu au intotdeauna efectul scontat. Da, sunt amuzante pana la un punct, insa nu trec de stadiul acela. Daca vrei o conversatie sexy, implica-ti partenerul in ea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza