Probleme sex

Top 10 pozitii ideale pentru un penis de dimensiuni mai mici

10 martie 2018,
Vizualizari: 58.242, 1 azi
problemesex - pozitii sex punctul G

Sexul poate deveni ciudat atunci cand lipsesc cativa centimetri care ar putea face diferenta. Ideea de baza este, insa, sa obtinem maximum de eficienta de la dotarea proprie, chiar daca natura n-a fost asa de generoasa asa cum a fost cu altii.

 

Astfel, site-ul Sofeminine.co.uk propune un top 10 cele mai bune pozitii sexuale pentru un penis de dimensiuni mai mici.

 

 

1. Pe la spate

Pozitia aceasta este una dintre cele mai eficiente cand vine vorba de orgasm. Este ideala, mai ales cand vorbim despre un penis de dimeniuni mai mici, fiindca poate stimula punctul G, care nu se afla la mare departare de intrarea in vagin. In plus, da o senzatie de control total barbatului si poate “stoarce” tot ce se poate de la centimetri din dotare.

 

 

2. Pozitia caine

Ambii parteneri stau in genunchi, iar el o penetreaza pe la spate, in timp ce o cuprinde, tinand-o de sani. Pare doar o variatie a pozitiei “pe la spate”, insa spre deosebire de  prima, in aceasta pozitie si partenera are un rol important, deoarece trebuie sa impinga si ea, ajutand miscarile partenerului.

 

 

3. Evantaiul din picioare

Este o pozitie foarte avantajoasa pentru penisurile mai scurte, fiindca eficientizeaza la maximum dimensiunea in cauza. Ajutati-va de un scaun, in timp ce partenera, din picioare, se pleaca si se sprijina de acest scaun, iar partenerul o penetreaza pe la spate, manevrand soldurile si fesele de asa natura, incat penetrarea sa fie totala. In plus, punctul G va putea fi stimulat total.

 

 

4. Muntele magic

Asezati mai multe randuri de perne pe pat, in timp ce partenera se asaza cu abdomenul peste ele, stand in genunchi. Astfel, partenerul o penetreaza pe la spate, lipindu-si toracele si abdomenul de spatele ei. Penetrarea este totala si foarte eficienta.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole