Probleme sex

7 curiozitati despre atractia sexuala

07 septembrie 2017,
Vizualizari: 6.251, 1 azi
sex atractie - problemesex.ro - flickr_com

Ce-i face pe unii oameni mai atragatori decat altii? De ce ne place mai mult o persoana decat de alta? Cum intrebarile nu si-au gasit raspuns pentru multe persoane, cercetatorii si-au facut datoria si au inceput studiile. Iata ce au descoperit.

 

1. Ochii

Inelul inchis la culoare din jurul irisului care accentueaza albul globului ocular este considerat foarte sexy. Intr-un studiu realizat la Universitatea din California, participantii au fost rugati sa desemneze care persoane sunt mai sexy. Imaginile erau aceleasi, diferenta fiind la ochi, unii dintre ei avand acel inel mult mai inchis la culoare. Rezultatele au arata ca oameni au considerat atractive persoanele care aveau marginea irisului accentuata.

De asemenea, in cadrul studiului s-a demonstrat ca daca te uiti in ochii unei persoane, pentru mai mult de o ora, vei incepe sa te simti atras de acea persoana.

 

2. Varsta parintilor

Un studiu realizat la Universitatea Saint Andrews din Scotia a relavat faptul ca varsta parintilor influenteaza preferintele sexuale ale copiilor. Mai exact, copiii nascuti din parinti de peste 30 de ani sunt mai atrasi sexual de persoanele mai in varsta, spre deosebire de copiii nascuti din parinti de 20 de ani, care considera atractive persoanele mai tinere. Acest lucru este valabil atat la femei, cat si la barbati.

 

3. Vocea

Barbatii cu voce grava sunt considerati mai atractivi. In schimb, barbatilor le plac femeile cu vocea mai delicata.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări