Gradinita GoodStart! Un inceput bun pentru copilul tau - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Gradinita GoodStart! Un inceput bun pentru copilul tau

Sfatulparintilor » Preșcolari » Activități » Gradinita GoodStart! Un inceput bun pentru copilul tau
gradinita good start

Gradinita reprezinta primul contact al copilului cu un mediu extrafamilial organizat dupa o anumita structura, cu reguli, program si sarcini, unde va interactiona cu persoane asemanatoare lui dar si foarte diferite, unde va invata sa joace roluri, sa se exprime in public, sa memoreze, sa fie creativ, unde isi va antrena atentia si isi va dezvolta anumite abilitati. Este bagajul cu care majoritatea copiilor pleaca la drum in dezvoltarea potentialului lor. De aceea, sistemul creat de Gradinita GoodStart isi propune sa ofere copiilor un inceput promitator prin sustinerea potentialului si personalitatii unice fiecarui copil si prin asigurarea unui mediu educational care sa invite copilul la actiune si care il stimuleaza sa devina independent.

 

gradinita good stat

 

Gradinita GoodStart se distinge de majoritatea gradinitelor prin faptul ca:

  1. Are personal calificat si cu experienta semnificativa in lucrul cu copiii
  2. Are psiholog care urmareste evolutia copiilor
  3. Sustine workshopuri si conferinte de parenting
  4. Aplica cele mai noi principii descoperite in dezvoltarea copiilor ( dupa autori precum Alfie Kohn, Peter Gray, Martin Seligman etc.)
  5. Are o strategie educationala consistenta si stabila
  6. Are sala de sport
  7. Promoveaza o viata sanatoasa prin sustinerea unor programe si campanii de alimentatie sanatoasa, sport, reciclare.

 

 

 

gradinita good start

Pentru ca ne dorim ca, in cadrul gradinitei GoodStart, copiii sa obtina nu doar o educatie de inalta calitate ci si sa se dezvolte armonios, in acord cu nevoile lor, imbinam activitatile educationale (sustinute prin joc structurat, in care competentele sa fie dobandite intr-un mod placut si atractiv) cu jocul liber, sustinut de motivatia si dorintele interioare ale copiilor. Este important sa tinem cont si de capacitatile copiilor de a asimila cat mai multe si diversificate informatii, la o varsta la care creierul este in plina dezvoltare, dar si de nevoia de a-si dobandi autonomia si de a invata sa creeze relatii sociale. Un mediu propice dezvoltarii armonioase a copiilor este un mediu in care echilibrul reprezinta un obiectiv de baza.

Data articol: 25/05/2015