Prietenia dintre mamici: la nevoi, la razboi sau la gunoi? - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Prietenia dintre mamici: la nevoi, la razboi sau la gunoi?

22 iulie 2017, , Vizualizări: ...
mame carucioare - sfatulparintilor.ro - foter_com
Toţi oamenii işi doresc relaţii de prietenie solide, profunde, in care sa se simta confortabil, apreciaţi şi inţeleşi, nu-i aşa? Nimanui nu ii place drama şi cu toate acestea, foarte mulţi stau in relaţii de prietenie toxice, disfuncţionale, care le aduc mai multa nefericire decat implinire. Chiar şi atunci cand oamenii petrec timp liber impreuna şi aparent se distreaza, de foarte multe ori, mulţi se agaţa de relaţiile respective, deşi acestea sunt foarte instabile.
Pana in punctul de a avea relaţii de prietenie aşa cum ţi-ai dorit, trebuie sa te gandeşti la aşteptarile pe care le ai de la cei din jur şi la ce anume te face fericita. Atunci cand nu primeşti ceea ce iţi doreşti nu ajuta sa critici pe celalalt, ci sa accepţi ca oamenii sunt diferiţi. In cazul in care prin comunicare nu se ajunge la un consens, trebuie sa iei in calcul faptul ca şi in cazul prieteniilor intre femei poate sa existe „nepotrivirea de caracter”. Asemenea relaţiilor amoroase, este nevoie ca cele doua persoane sa impartaşeasca aceleaşi valori, sa se completeze, pentru a funcţiona pe termen lung.
Prietenia dintre femei este un subiect extrem de controversat, existand voci mai ales din partea barbaţilor, care susţin ca femeile nu sunt capabile de o prietenie adevarata. Se spune ca femeile sunt egoiste, ca pot deveni invidioase foarte uşor şi ca prietenia pe care o afişeaza faţa de alte femei este superficiala. Fireşte ca exista şi astfel de cazuri, cum se poate sa existe şi excepţii. In funcţie de varsta, şi prieteniile sunt diferite, iar la maturitate oamenii sunt capabili de prietenii mult mai profunde faţa de cele din timpul adolescenţei.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu