7 dovezi ca tanara generatie este mai buna decat parintii lor - Sfatulparintilor.ro
Shop

7 dovezi ca tanara generatie este mai buna decat parintii lor

14 martie 2016, , Vizualizări: ...
conflict generatii

Despre tanara generatie, „batranii” n-au avut cuvinte de lauda. Conflictul dintre generatii este perpetuu, si, indiferent de anii despre care vorbim, despre tanara generatie s-a spus ca sunt din ce in ce mai putin motivati, sunt iresponsabili, nu se gandesc la munca.

Cu toate acestea, tanara generatie este mult mai buna decat parintii lor. Iata 7 argumente, promovate de listverse.com.

 

  1. Violenta in scadere

Statisticile din Statele Unite dovedesc faptul ca, in ciuda filmelor, jocurilor video si a muzicii cu caracter destul de violent, fenomenul infractional a scazut. Rata incidentelor violente in randul copiilor de 10-24 de ani a scazut in 2011 la 7,5 cazuri la 100.000 de copii, fata de 15,2 in 1994.

 

 

  1. Sarcinile in randul minorelor, in scadere

Promovarea sexului in toate mediile a fost considerata vinovata pentru crearea unei generatii imorale. Totusi, statisticile spun ca din 2007 incoace, rata tinerelor care au ramas insarcinate in adolescenta a scazut cu aproximativ 35%. Programele de educatie sexuala si accesul lejer la prezervative a contribuit la scaderea cazurilor de sarcina la minore.

 

 

  1. IQ-ul creste

Tanara generatie are tot timpul impresia ca le stie pe toate. Nici nu sunt foarte departe de adevar. Rata IQ-ului este in continua crestere de 100 de ani incoace, fiecare generatie fiind mai inteligenta decat precedenta. Pe masura ce tehnologia se imbunatateste, iar accesul lejer la informatie continua, rata IQ-ului va creste in continuare.

 

 

  1. Copiii sunt mai ecologisti

Pentru ca traiesc intr-un mediu din ce in ce mai poluat, copiii realizeaza mai devreme importanta protejarii mediului. Astfel, copiii au tendinta de a fi mai ecologisti decat parintii lor. La acest lucru contribuie si introducerea in scoli a unor programe de ecologizare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu