Shop
Ultimele 100 de articole

11 semne care iți arata ca al tau copil trebuie sa mearga la psiholog

12 octombrie 2017, , Vizualizări: ...
Desi majoritatea parinților nu vor sa conceapa faptul ca al lor copil are nevoie de ajutor specializat, exista câteva semnale de alarma care ar trebui sa te trimita urgent la psiholog. Iți explicam in detaliu in continuare care sunt acestea si ce iți ramâne d

Desi majoritatea parinților nu vor sa conceapa faptul ca al lor copil are nevoie de ajutor specializat, exista câteva semnale de alarma care ar trebui sa te trimita urgent la psiholog. Iți explicam in detaliu in continuare care sunt acestea si ce iți ramâne de facut.

 

Pâna sa ajunga in cabinetul unui psiholog, cei mai mulți copii se confrunta cu anxietate, respect de sine scazut sau chiar depresie de ceva vreme. Cel mai adesea ei nici nu stiu sa isi exprime emoțiile care ii incearca, simțindu-se blocați si necunoscând adevarata fericire. Se intâmpla acest lucru pentru ca parinții amâna deseori vizita la un specialist si, evident, pentru ca cei mici nu exprima nivelul exact de anxietate sau tristețe resimțit (au tendința de a face pe plac in mod natural si de a-si ascunde emoțiile cât mai bine posibil pentru a nu cauza parinților un stres suplimentar). Insa este normal sa aiba ingrijorari si perioade de tristețe, dar nu intotdeauna acestea ascund probleme grave.

 

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu