Protectia naturala a ficatului! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Protectia naturala a ficatului!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Protectia naturala a ficatului!
Liv.52 - himalaya

Cu o existenta pe piata de aproape 60 de ani, Liv.25 produs de Himalaya, este in topul celor mai recomandate hepatoprotectoare din lume. Este un produs cu traditie, utilizat in peste 82 de tari, cu peste 300 de studii clinice.

Logo Himalaya Herbal Healthcare

Liv.52 este special conceput pentru a proteja ficatul celor mici si celor mari. Atat sub forma de tablete, cat si sirop (pentru copii), combate efectele nocive ale diverselor toxine rezultate din alimente si din medicamente si intareste membrana celulelor hepatice. Combinatia unica de plante actioneaza sinergic pentru a proteja ficatul impotriva celor mai frecvente agresiuni: alimentatia dezechilibrata, poluare, medicamente, etc.

 

Astfel, cura de Liv.52 sirop se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice (modificari ale parametrilor din sange, obosela, apetit capricios, icter, etc.), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamtoare). In cazul copiilor cu anorexie, Liv.52 ajuta la normalizarea apetitului, fara sa-l creasca peste masura.

 

Liv.52 sirop este special conceput pentru a proteja ficatul copilului tau de la varste foarte fragede. Gustul placut al siropului permite o administrare usoara, un motiv in plus pentru a aduce zambetul pe fata micutului tau!

Data articol: 09/06/2013