Magazin Online/Produse naturiste pentru sanatatea ta

Rhodiolin

24 martie 2014, , Vizualizări: ...
[nggallery id=]

Tratează Depresia si Stresul în mod natural
cu produsul Rhodiolin

 

 

Produsul Rhodiolin este 100% Natural avand ca ingredient principal extractul de
Rhodiola Rosea care are numeroase BENEFICII asupra sanatatii:

 

 

Comandă Rhodiolin Pret @ RON 118,47

 

Produsul Rhodiolin are 120 capsule este fabricat in America, calitatea deosebita a acetuia fiind certificata de catre Ministerul Sanatatii din Romania, FDA si GMP:

 

Stiati ca 80% din afectiuni sunt cauzate de STRES acesta avand un
efect devastator asupra orgasnimului?

 

Iata solutia naturala pentru toate aceste probleme:

 

Produsul Rhodiolin de la Calivita care are ca ingredient principal extractul de Rhodiola Rosea.

 

Datorita beneficiilor deosebite Rhodiola Rosea mai este denumita „radacina de aur” iar in Siberia se considera ca „cine bea un ceai de rhodiola rosea pe zi va trai 100 de ani”.

 

RHODIOLA ROSEA – Plantă care creşte la o altitudine de 3000 de metri. Populaţia din Asia de Est şi Mijlocie o utilizează de mii de ani. Efectele sale benefice pentru menţinerea sănătăţii au fost menţionate deja acum 1200 de ani, în scrierile tibetanilor. Cercetătorii şi consumatorii, deopotrivă, sunt convinşi că prelungeşte viaţa şi că asigură rezistenţa fizică şi psihică la efectele nocive din mediul înconjurător.

Rhodiola Rosea este o planta adaptogena deosebita, care datorita proprietatilor sale extraordinare, ocupa un loc de frunte in randul acestor plante. Adaptogenele, cu toate ca sunt utilizate de mii de ani au fost redescoperite in zilele noastre. Rhodiola Rosea este originara din Siberia si datotita efectelor sale benefice deosebita a fost denumita si „radacina de aur”. In Siberia se crede ca „cine bea un ceai de rhodiola rosea pe zi va trai 100 de ani”.

Conform cercetatorilor stiintifice, compozitia chimica si activitatea farmacologica a celor 200 de specii de Rhodiola identificate difera foarte mult, in functie de specie. Dar, dintre toate numai Rhodiola Rosea contine in concentratii mari rosavin si salidrosida – doua substante biologic active. Acesta este motivul pentru care doar Rhodiola rosea exercita asupra organismului numeroase efecte benefice.

Rhodiolin are urmatoarele efecte benefice demonstrate stiintific:

 

 

Comandă Rhodiolin Pret @ RON 118,47

 

Cele doua substante active din Rhodiolin – rosavinul si silidrosida – cresc nivelul serotoninei din creier inlaturand depresia si stresul

 

In zilele noastre, toti suntem expusi stresului. Peste 80% dintre boli sunt cauzate de stres. Spre deosebire de stramosii nostrii , care de-a lungul vietii erau doar periodic expusi stresului, supravietuirea lor fiind determinata de viteza de reactie, confruntarea oamenilor cu stresul este mult mai frecventa, mai perfida si nimicitoare.

Omul modern, in lumea vitezei nu se poare adapta in mod corespunzator noilor provocari cauzate de schimbari. Criza de timp nu permite pregatirea corespunzatoare pentru prevenirea noilor tipuri de stres (poluarea fonica, poluarea mediului inconjurator, substantele toxice din aer, apa si alimentele contaminate, stresul fizic si psihic, stresul economic, cerintele familiale si sociale.)

Conform cercetarilor Rhodiolin datorita proprietatilor sale adaptogene, reduce efectele nocive ale stresului asupra organismului, prevenind astfel imbolnavirile. Consumul acestei plante deosebite permite o evaluare diferita a situatiiilor stresante din viata de zi cu zi. De aceea, unul dintre cele mai importante roluri ale produsului Rhodiolin consta in modularea stresului, deaorece restabileste echilibrul perturbat al organismului.

Astfel Rhodiola rosea imbunatateste si restabileste capacitatea de rezistenta a organismului fata de boli, imbunatateste imunotoleranta (recunostre diferenta dinte sanatos si nesanatos) si supravegheaza activitatea imunitara prevenind aparitia tumorilor.

Rhodiolin ajuta totodata la tratarea depresiei care este o forma prelungita a stresului.

 

 

Rhodiolin Creşte Performanţa Fizică si Mentală

 

Studiile efectuate pe rhodiola rosea indica faptul ca aceata reduce timpul de recuperare dupa efort fizic intens, creste atentia si memoria. Din acest motiv se recomanda si sportivilor.

 

Intr-un studiu clinic efectuat pe un esantion de 40 de studenti, la jumatate li s-a administrat 50 mg de extract de Rhodiola Rosea de 2 ori pe zi timp de 20 zile iar la cealalta jumatate placebo (pilula neutra fara nicio valoare terapeutica). La sfarsitul testului statisticile au aratat ca cei care au consumat extract de rhodiola rosea si-au imbuntatit semnificativ functia psiho-motorie, performanta mentala si rezistenta la stres.

Rhodiolin se poatea administra si preventiv si nu are efecte secundare. Din aceste considerente, poate fi utilizata si ca tratament adjuvant in tratamentul specific al diferirelor boli.

Rhodiolin – trandafirul muntilor.

O Capsulă de Rhodiolin Conţine :

Rhodiola rosea Concentrat 5:1… 100 mg
Zinc……………………………………………………5 mg
Calorii ……………………………………………<1,QkJ
Proteine……………………………………. ….<1,0mg
Glucide…………………………………….. ….<1,0mg
Lipide …………………………………………….0,0 mg
Alte ingrediente………………………… ….gelatina.

 

Mod de Administrare Rhodiolin de la Calivita

Recomandari Rhodiolin: Mod de administrare Rhodiolin:
Activitate fizica (stimulator)
Adult (18-50 ani) – preventiv
Antioxidant
Aritmie cardiaca
Depresie
Diabet (reglare glicemie)
Infarct miocardic (prevenire)
Insomnii
Menopauza
Nervozitate
Psoriazis
Ritm cardiac (lipsa Ca, Mg, K, B2)
Stres
Ulcer gastroduodenal
1-1-1
1-0-0
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

 

Legenda Rhodiolin:

1-0-0 = o tableta de rhodiolin dimineata

1-0-1 = o tableta de rhodiolin dimineata si una seara

1-1-0 = o tableta de rhodiolin dimineata si una dupa-amiaza

1-1-1 = o tableta de rhodiolin dimineata, una dupa-amiaza si una seara

Comandă Rhodiolin Pret @ RON 118,47
« Continua cumparaturile

Comenteaza

Meniu