Magazin Online/Produse naturiste pentru sanatatea ta

INFANT FORMULA CALIVITA

20 martie 2014, , Vizualizări: ...
[nggallery id=]

Beneficii Infant Formula de la Calivita

 

Prospect Infant Formula de la Calivita

Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului dumneavoastră?

În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi – vitamine şi minerale – în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor.

Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

Comandă INFANT FORMULA CALIVITA Pret @ RON 52,47

De ce se recomanda Infant Formula?

O perioadă extrem de importantă din viaţa unui copil este cea de sugar. Dacă sugarul este hrănit în mod corespunzător, copilul de mai târziu va fi mai sănătos, va creşte mai armonios, va invăţa mai uşor şi mai repede şi se va simţi mult mai bine decât ceilalţi copii.

În general, mamelor le este foarte greu să satisfacă necesarul complet de vitamine şi minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate intensiv, iar conţinutul lor de vitamine şi minerale este foarte scăzut. De asemenea, nici alimentaţia mamei nu conţine intotdeauna cantitatea ideală de vitamine.

În ultimul timp, datorită industrializării, au apărut o multitudine de factori externi care au ca efect creşterea necesarului de vitamine, atât pentru mamă, cât şi pentru sugar: lumina artificială, poluarea aerului, radioactivitatea, radiaţiile de diverse feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor etc), medicamente, stresul psihic.

Ingredientele active din Infant Formula

Polivitaminele produse din materii prime strict naturale sunt de un mare ajutor sugarilor. În continuare, vom oferi câteva detalii despre natura şi compoziţia acestor suplimente alimentare.

Vitamina A se extrage din uleiul de peşte, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B şi C, foarte importante pentru creşterea şi dezvoltarea sugarului, au, de asemenea, provenienţă naturală.

Aceste vitamine sunt oferite sub formă de sirop, cu un gust foarte plăcut, evitând in acest fel toate dificultăţile care apar in momentul administrării lor.
Atenţie!
Necesarul de vitamina D3 este mai mare în cazul sugarilor; de aceea, când preparatul polivitaminic nu conţine vitamina D3, aceasta trebuie administrată separat.

Mod de administrare Infant Formula: 1 ml/zi

 O picatură de Infant Fromula conţine:
Vitamina A 400.00 mcg
Vitamina E 4.00 UI
Vitamina B1 0.50 mg
Vitamina B2 0.60 mg
Vitamina B3 8.00 mg
Vitamina B6 0.40 mg
Vitamina B12 0.50 mcg
 Vitamina C
Acid Pantotenic
35.00 mg
3.00 mg
Comandă INFANT FORMULA CALIVITA Pret @ RON 52,47
« Continua cumparaturile

Comenteaza

Meniu