Horoscop/Horoscop copii si parinti

anul sobolanului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rat-279633_1920

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Daca ai un copil nascut intre 7 februarie 2008 si 25 ianuarie 2009, citeste mai jos care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Sobolanului.

detalii
porc zodiac chinezesc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - hai-279651_1920

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Mistretului

Daca ai un copil nascut intre 17 februarie 2007 si 6 februarie 2008 sau iti programezi unul pentru 2019, citeste mai jos care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Mistretului.

detalii
zodia cainelui - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - dog-279650_1920

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Cainelui

Anul 2018 sta sub semnul Cainelui. Daca planuiesti sa ai un bebe anul viitor sau daca ai un copil care a venit pe lume in 2006, iata care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Cainelui.

detalii
zodie cocos copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cut-out-of-cocks-1901285

Zodiac Chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in anul Cocosului

Copilul nascut in Anul Cocosului este un autodidactic. Evolueaza in ritmul sau, se disciplineaza singur, nu este timid atunci cand trebuie sa-si exprime opiniile, dar este si putin excentric.

detalii
personalitate copii - obiceiuri enervante copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Cum e personalitatea copilului in functie de luna in care s-a nascut

Luna in care s-a nascut copilul tau ii poate influenta viitorul. Afla ce personalitate poate avea copilul tau in functie de luna in care s-a nascut.

detalii
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Ce fel de parinte esti in functie de zodie

Fie ca esti pasionat sau doar curios, astrologia este un subiect de interes. Astrologii alcatuiesc liste de insusiri comune pentru fiecare zodie in parte, in functie de diverse criterii.

detalii
48965717_l.jpg

Ce calități are copilul tău, în funcție de zodia în care s-a născut

Fiecare copil este special și fiecare este înzestrat cu o mulțime de calități pe care părinții trebuie să le descopere din timp. Iar zodiacul te ajută să afli, încă de la naștere, cum se evidențiază de toți ceilalți.

detalii
mama zodie iubire inima - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Ce fel de mama esti, in functie de zodie

Afla care sunt punctele forte, ca mama, in functie de zodia in care te-ai nascut, potrivit astrologilor de la Momstrology.com

detalii
sfatulparintilor.ro - zodiac ego - dreamstime.com

Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Egoul este acea instanta mentala care ne spune ca ceilalti nu conteaza, ca “frate-frate, dar branza e pe bani”, ca “e mai aproape de trup camasa”, ca “dupa mine potopul” si alte astfel de sintagme prin care ne autoprogramam sa luptam pentru supravietuirea biologica. Destructurarea egoului ar fi cel mai mare dar pe care ni-l putem face noua si copiilor nostri.

detalii
influenta tati copii

Cei mai buni tati ai zodiacului

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop: Copilul gemeni

Horoscop Gemeni: Sfaturi pentru parinti cu copil Gemeni. Caracteristici ale parintelui Gemeni

Continuam astazi seria horoscopului nostru cu zodia Gemeni. Va invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Gasiti aici detalii despre zodia Berbecului si cea a Taurului.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop parinti copii zodia Taur

Horoscop Taur: Sfaturi pentru parinti cu copil Taur. Caracteristici ale parintelui Taur

Continuam astazi seria horoscopului nostru cu zodia Taur. Va invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop: Copilul Berbec

Horoscop Berbec: Sfaturi pentru parinti cu copil Berbec. Caracteristici ale parintelui Berbec

Daca cumva copilul tau nascut in zodia Berbecului a venit pe lume inainte de termen, nu este nimic de mirare: copiii Berbec mereu forteaza nota ca sa fie cu un pas inaintea altora. Cu tipul de privire “Nu am ajuns inca?” ei sunt mereu nerabdatori sa ajunga unde e de ajuns si sa inceapa orice e de facut.

detalii

Ce personalitate pot avea copiii nascuti in 2015 in functie de zodie

Copiii nascuti in 2015 vor avea personalitati interesante si unice. In multe cazuri, succesul va fi de partea lor, dar unii vor intampina dificultati in care vor fi absolut neajutorati.

detalii
sfatulparintilor.ro - copii - familie

Horoscopul parintilor: Cum iti ingrijesti copilul in functie de zodie

Fiecare parinte are metodele sale educationale. Iata care sunt punctele forte si punctele slabe ale parintilor in functie de zodie.

detalii
meserii copii - sfatulparintilor.ro

Ce meserie poate avea copilul tau, in functie de luna nasterii

Statisticienii spun ca anumite meserii sunt preponderente in randul oamenilor nascuti intr-o anumita luna. Specialistii spun ca nu e nicio legatura cu zodiacul, ci doar cu sezonul in care se nasc copiii. Iata ce meserii predomina in fiecare luna a anului:

detalii
semn pesti zodie copii

Horoscop Peşti: Sfaturi pentru părinţi cu copil Peşti. Caracteristici ale părintelui Peşti

Sfatulparintilor.ro continuă seria horoscopului nostru dedicat părinţilor şi copiilor, iar astăzi prezentăm zodia Peştilor. G

detalii
Sfatulparintilor.ro - Horoscop Vărsător - Copil Vărsător - parinti Vărsător

Horoscop Vărsător: Sfaturi pentru părinţi cu copil Vărsător. Caracteristici ale părintelui Vărsător

Sfatulparintilor.ro continuă seria horoscopului nostru dedicat părinţilor şi copiilor, iar astăzi prezentăm zodia Vărsător.

detalii
sfatulparintilor.ro - horoscop capricorn parinti copii

Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn

Sfatulparintilor.ro continuă seria horoscopului nostru dedicat părinţilor şi copiilor, iar astăzi prezentăm zodia Capricorn. Te aşteptăm aici şi în perioada următoare pentru a descoperi caracteristicile următoarelor semne zodiacale, în cazul în care ai un copil născut într-una din aceste zodii sau eşti un părinte născut în zodia Vărsător sau Peşti. Găseşti aici detalii despre copiii şi părinţii născuţi în zodia Berbecului, Taurului, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător.

detalii
sfatulparintilor - Horoscop Sagetator

Horoscop Sagetator: Sfaturi pentru parinti cu copil Sagetator. Caracteristici ale parintelui Sagetator

Sfatulparintilor.ro continua seria horoscopului nostru dedicat parintilor si copiilor, astazi prezentam zodia Sagetator. Te asteptam aici si in perioada urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale in cazul in care ai un copil nascut intr-una din aceste zodii sau esti un parinte nascut in zodia Capricorn, Varsator sau Pesti. Gasesti aici detalii despre copiii si parintii nascuti in zodia Berbecului, Taurului, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion.

detalii