Esti capabil sa iti traiesti viata pentru care ai fost creat? Daca nu stii cum, afla aici - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Esti capabil sa iti traiesti viata pentru care ai fost creat? Daca nu stii cum, afla aici

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Esti capabil sa iti traiesti viata pentru care ai fost creat? Daca nu stii cum, afla aici
sfatulparintilor.ro - Traieste viata pentru care ai fost creat 27-29 ianuarie

Dr Nicoleta Svârlefus si AstroCafe.ro te invita la un workshop de autocunoastere si transformare personala care a adus lumina in vietile a sute de oameni: Traieste viata pentru care ai fost creat.

Workshop-ul se va desfasura la Bucuresti, in perioda 27-29 ianuarie 2012. Vor fi alaturi de tine dr Nicoleta Svârlefus,  consilier transpersonal, trainer spiritual, astrolog si Isabela Cosneanu, asistent si organizator workshop.

 

Acest workshop a fost creat in 2008, iar modul de expunere este simplu, cald si direct. Mesajul imbracat in iubire, generozitate si umor, a creat mereu un cadru potrivit in care cei prezenti sa-si poata deschide inimile cu usurinta. Atat instrumentele oferite, cat si exercitiile si temele propuse, sunt create astfel incat tie sa-ti fie usor sa integrezi totul si sa obtii rezultate incredibile intr-un timp scurt.

 

Nu sunt necesare cunostinte prealabile, nu exista limita de varsta, ci e de ajuns sa vii cu inima deschisa. Nu este un workshop pentru minte, ci unul in care sa-ti accesezi sinele divin, in care sa te vezi asa cum esti cu adevarat, dincolo de personalitate. Vei afla ca suferinta se datoreaza atasamentului de trecut si vei invata cum sa vindeci toate ranile vechi si cum sa traiesti in pace, libertate si armonie, indiferent ce.

Vindecarea incepe din interior. Totul se intampla din interior catre exterior. De aceea, oricate incercari ai facut sa-ti schimbi viata nu au functionat. Nu functioneaza sa repari acolo, afara. Nu functioneaza nici macar incercarea de a te schimba mereu. Insa functioneaza sa transformi in interior, sa regasesti lumina si iubirea din inima ta, sa te experimentezi ca fiind intreg, complet si perfect.

 

Taxa participare: 450 Lei (include seminariile, materiale, pauze cafea)/ 450 + TVA (pentru persoane juridice)

Pentru inscrieri si alte informatii, trimite-ti un mail la workshop@astrocafe.ro sau sunati la 0746.157.070 sau 0758.088.168 (Isabela Cosneanu)

Numarul de locuri este limitat! Inscrierile au loc pe principiul „primul venit, primul servit”. Rezervarea unui loc se realizeaza prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare.

 

Data articol: 06/01/2012