Zodiac chinezesc saptamanal 23-29 aprilie 2018. Cel mai important mesaj pentru tine in functie de zodie! - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Shop

Zodiac chinezesc saptamanal 23-29 aprilie 2018. Cel mai important mesaj pentru tine in functie de zodie!

19 aprilie 2018, , Vizualizări: ...
zodiac chinezesc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - dragon-3329563_1920

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Pentru cei din Cal, orice ii provoaca in aceasta saptamana, sa dea dovada de determinare si putere si sa ramana onesti fata de ei insisi. Este important in mod special sa nu permita nimanui la munca sau din familie sa ii forteze sa isi schimbe o decizie deja luata. Intuitia Cailor este foarte buna saptamana aceasta, deci sa o urmeze fara indoiala. Finalul saptamanii va fi relaxant si reflectiv. Sa isi adune oamenii dragi si speciali in preajma.

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Pentru cei din Capra, saptamana aceasta au o tema de analiza : uneori cand lumea pare ca este in continua miscare, trebuie sa te opresti, sa stai si sa afli ce se intampla cu adevarat. Daca vor continua sa se tot grabeasca ca sa faca totul perfect, incalceala va creste. Dupa mijlocul saptamanii, Caprele sa accepte ajutor cand le este oferit si sa permita oamenilor din jur sa spuna ce au pe suflet si sa se exprime si ei la randul lor.

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta

Pentru cei din Maimuta, este foarte important ca intreaga saptamana sa aiba atentia spre ce rostesc si sa gandeasca de doua ori inainte de a deschide gura. Cineva apropiat lor are nevoie de sustinere si nu de critica sau iritare. Poate fi o saptamana buna pentru Maimute sa faca economii de bani sau sa gaseasca un deal sau mai multe din care sa scoata bani. Dupa mijlocul saptamanii, trebuie sa dea dovada de tact intr-o relatie apropiata dar totodata si sa spuna adevarul, dar cu delicatete. Weekendul va fi mult mai pasnic si chiar bun pentru toata lumea.

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Pentru cei din Cocos, in aceasta saptamana este bine sa fie deschisi si sa isi manifeste disponibilitatea daca cineva apropiat le cere ajutor sau asistenta. Chiar daca sunt acolo pentru acea persoana, sa nu iti neglijeze nevoile, datoriile si responsabilitatile. Imediat ce incepe saptamana, Cocosii vor fi ocupati cu treburile de munca si cu sarcinile de acasa. Sa se astepte la calatorii suplimentare si la zile mai lungi de munca. Si in weekend Cocosii vor avea multe de facut dar vor fi face multe pentru ca sunt muncitori si eficienti.

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Pentru cei din Caine, saptamana aduce vesti pline de entuziasm din zona muncii sau de la un prieten sau din familie. Multi Caini sunt in procesul de a-si schimba viata : fie ca isi ajusteaza dieta, fie ca incep un nou program de fitness fie cauta un nou job. Aceste schimbari sunt toate pentru bine, asa ca le este indicat sa nu dea inapoi si sa revina la vechile obiceiuri negative anterioare. Vor fi foarte bucurosi de rezultatele alese daca sunt consecventi si echilibrati. Weekendul va fi plin de distractie.

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Pentru cei din Mistret se prefigureaza o saptamana interesanta, dar este important sa nu aplece urechea la barfe, zvonuri si scandaluri. Unii Mistreti vor incepe sa simta vantul schimbarii pe la munca. Li se cere sa mearga cu valul si vor avea beneficii chiar daca la inceput nu vor fi foarte increzatori in ce se intampla. Dupa mijlocul saptamanii, Mistretii vor avea nevoie sa fie in forma cea mai buna ca sa poata face bine tot ce au de facut. Weekendul lor va fi si romantic dar si social, in functie de ce vor dori ca prioritate.

 

Adaptare sursa: patrickarundell.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu