Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 1-7 februarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 1-7 februarie

01 februarie 2016, , Vizualizări: ...
osho zen tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 1 – 7 februarie 2016.

Berbec – Stresul

Stresul pe care ti-l creezi cu fiecare provocare intalnita poate fi de folos, ajutandu-te sa iti mobilizezi resursele la capacitate maxima pentru a duce la bun sfarsit unele sarcini, insa de la un punct incolo lucrurile pot scapa de sub control consumandu-ti energia vitala. Cum ar fi daca ti-ai stabili prioritatile si ai renunta la acel perfectionism dus la extrem? Cum ar fi daca prima prioritate in viata ta ai fi tu, cu dorintele tale? Cum ar fi daca ai alege relaxarea in locul luptei si al incrancenarii? Da-ti voie sa gresesti, sa fii exceptional, increzator si fericit.

 

 

Taur – Inocenta

Inocenta este acea stare pe care ai experimentat-o cand erai copil si nu aveai capul plin de tot felul de pareri, ganduri, invataturi si convingeri, cand descopereai lumea din jurul tau fara nici o judecata. Cum ar fi daca ai accesa din nou acea stare? Cum ar fi daca ai ajunge in acest spatiu pentru a crea ceva diferit in viata ta? Cum ar fi sa te joci din nou, lasand deoparte seriozitatea maturitatii? Lasa aceste intrebari sa genereze raspunsuri in tine, constientizari si noi perceptii, care iti vor readuce in viata bucuria de a trai liber si inocent.

 

 

Gemeni – Mintea

Mintea ta este un instrument foarte folositor atunci cand ii dai voie sa-ti fie un slujitor devotat, insa atunci cand uiti asta si ii permiti sa-si asume rolul de conducator al vietii tale, nu te astepta ca ceva nou sau diferit sa apara la orizont. In capul tau nu pot avea loc decat gandurile pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului, iar ceea ce astepti tu sa apara se afla dincolo de acest spatiu limitat. Deschide-te catre necunoscut, da-ti voie sa iti asculti intuitia si sa experimentezi lucruri noi, avand incredere ca vei primi exact ce ai nevoie.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu