Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru saptamana 25-31 ianuarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru saptamana 25-31 ianuarie

25 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
Angel Therapy

esajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Angel Therapy”- Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 25 – 31 ianuarie 2016.

Berbec – Earth Angel

Aceasta carte iti aduce un mesaj important in ceea ce priveste scopul tau. E nevoie de tine pentru a-i invata pe oameni si a le vorbi despre iubire. Cand esti centrat, senin si te afli intr-o stare de iubire poti transmite cu usurinta toate acestea si celor din jur. De multe ori nici nu este nevoie sa vorbesti sau sa scrii despre ce simti – doar sa fii complet in aceasta stare, iar ea se va propaga in exteriorul tau atingandu-i si inspirandu-i pe cei care intra in contact cu tine. Inainte de toate simte acesta iubire pentru tine si viata ta.

 

 

 

Taur – Emotional Sesitivity

Te simti sicanat sau neplacut pentru ca posezi o sensibilitate mult peste medie? Cum ar fi daca ai deveni constient de acest dar si l-ai foslosi cu bucurie, pentru tine si ceilalti? Este in natura ta sa fii pasnic si sa ai abilitatea de a evita conflictele tensionate sau sa percepi energiile din jurul tau care ti-ar putea crea un dezechilibru. Onoreaza-ti aceste daruri si inconjoara-te cu blandete in toate relatiile, acasa si la locul de munca. Pentru a transmuta energia cu care ai luat contact in timpul zilei iti poti pune seara o planta vie pe noptiera.

 

 

Gemeni – Heal Away Addictions

Aceasta carte vine sa iti valideze ceea ce stiai deja – ca e timpul sa renunti la comportamentele vicioase care interfereaza cu starea ta de sanatate, cu bucuria ta si cu ce ti-ai propus. Acum te poti uita la toate aceste dependente si sa observi cat de mult timp iti consuma si cum te priveaza de o mare cantitate de energie vitala pentru a le pastra. Daca inchizi ochii poti vizualiza cum toate aceste atasamente sunt prinse de corpul tau precum niste radacini sau corzi, pe care le poti “taia” cu usurinta folosindu-te de puterea intentiei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu