Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru saptamana 22-28 februarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru saptamana 22-28 februarie

22 februarie 2016, , Vizualizări: ...
Angel Therapy- Doreen Virtue

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Angel Therapy”- Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

 

astrocafe

Iata mesajele pentru saptamana 22 – 28 februarie 2016.

Berbec – Goddess

In aceasta saptamana acceseaza si ramai conectat cu ceea ce reprezinta energia feminina ce iti aduce daruri precum intuitie, exprimare artistica, ingrijire, etc. Toate acestea sunt benefice, mai ales daca in ultima perioada ai fost angajat in tot felul de activitati foarte analitice. Poti alege sa dai frau liber laturii tale artistice si sa te manifesti intr-o forma potrivita pentru tine. Fie ca este vorba dspre dans, muzica, pictura sau simpla atentie in legatura cu propriul tau corp, toate acestea iti aduc mai mult echilibru si forta vitala.

 

 

 

Taur – Indigo

Pentru tine, a intelege ce reprezinta persoanele Indigo, reprezinta un pas inainte in rezolvarea acelei situatii care te preocupa acum. O persoana implicata poseda acele caracteristici ale persoanelor Indigo – spirit individual, temperament si o credinta puternica in legatura cu schimbarea lumii – iar cunoasterea acestora te poate ajuta sa aduci echilibrul si armonia in aceasta relatie. Pe de alta parte, poti fi implicat in a-ti aduce propria contributie in sprijinirea unei astfel de persoane in a-si pastra si folosi uimitoarele daruri si abilitati.

 

 

 

 

Gemeni – Throat Chakra

Talentul tau de a te exprima cu usurinta atat verbal cat si in scris este pus in lumina scenei, in aceasta saptamana. Este important sa-ti exprimi sentimentele, trairile, ideile si sa-ti rostesti adevarul personal. Poti alege sa scrii toate acestea intr-un jurnal, daca inca nu a sosit momentul sa le faci cunoscute si altora, si atunci cand va fi timpul sa le impartasesti. Este posibil ca o experienta din trecut sa-ti fi blocat chakra gatului, iar acum esti impins de la spate sa o eliberezi astfel incat sa poti transmite prin viu grai toate acestea.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu