MANTRA saptamanii 21-27 mai 2018 in functie de zodie. Vei sti exact de ce ai primit aceasta mantra acum - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

MANTRA saptamanii 21-27 mai 2018 in functie de zodie. Vei sti exact de ce ai primit aceasta mantra acum

21 mai 2018, , Vizualizări: ...

 

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

mantra - balanta - signs-of-the-zodiac-3231761_640

Mantra saptamanii este: Eu accept ca imi creez viata clipa de clipa

Nu stii ceea ce aduce viitorul. Chiar nu stii. Asa ca cea mai buna strategie de a trai este sa faci maximum si cat mai pozitiv posibil din clipa prezenta. Daca traiesti in ganduri si mai ales emotii pozitive aproximativ 55% din durata unei zile, iti umpli si asiguri rezerva de energie benefica pentru ziua urmatoare, ce iti intretine sanatatea si aduce ca un magnet noi motive pentru asemenea stari bune.

 

 

 

 

 

 

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

mantra - scorpion - signs-of-the-zodiac-3231779_640

Mantra saptamanii este: Eu sunt priceput in a-mi trai bine viata

Doua lucruri, mai mult decat orice altceva, iti definesc ziua : Rabdarea cand ai momente de provocari si atitudinea ta atunci cand nu le ai. Intre aceste doua moduri de a fi iti poti jongla viata cu succes. Fii rabdator, totul trece, cere inspiratie si calauzire in clipele de deznadejde. Nimeni nu e singur si un ajutor sau solutie mereu vei primi. Bucura-te atunci cand esti bine.

 

 

 

 

 

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

mantra - sagetator - signs-of-the-zodiac-3231754_640

Mantra saptamanii este: Eu stiu sa am rabdare cu folos

Rabdarea nu este despre a astepta. Rabdarea este abilitatea de a mentine o atitudine pozitiva in timp de muncesti din greu pentru ceea ce crezi. O schimbare de perspectiva despre rabdare te poate muta de la esec la succes, de la tristete la bucurie. In timp ce ai rabdare, deci lasi timpul sa iti rezolve o provocare, ajuta-te asistandu-te cu o nestramutata credinta ca in timp ce tu ai rabdare, de fapt Universul lucreaza la solutionarea problemei. Intotdeauna.

 

 

 

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

mantra - capricorn - signs-of-the-zodiac-3231771_640

Mantra saptamanii este: Eu imi dau voie sa primesc cadourile vietii

Nu este egoist sa te bucuri de viata. Nu este egoist sa iti amintesti de tine des si sa iti dai voie sa faci acele lucruri ce iti aduc mare placere. Ce este egoist este sa insisti sa ramai negativ in ciuda tuturor posibilitatilor, oportunitatilor si cadourilor aflate la dispozitia ta permanenta.

 

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

mantra - varsator - signs-of-the-zodiac-3231753_640

Mantra saptamanii este: Eu investesc in timpul meu energie buna

Inainte de a irosi timpul pe furie, resentiment, ura, frica sau invidie, gandeste-te cat de pretios si de neinlocuit este timpul zilei de azi. Uneori provocarile cu care te confunti nu sunt mici si nici de neglijat. Uneori e nevoie de rabdare si credinta ca sa treci cu bine prin ce iti cauzeaza emotii negative distructive. Dar la fel de valabil este ca tu alegi cu ce iti umpli clipele. Gandurile si atitudinea pozitiva genereaza intotdeauna rezultate pozitive.

 

 

 

 

 

PESTI (19 februarie – 20 martie)

mantra - pesti - signs-of-the-zodiac-3231760_640

Mantra saptamanii este: Eu am speranta si incredere in fiecare zi

Poate ca esti epuizat. Poate ca esti descurajat. Poate ca nu te simti in apele tale. Indiferent cum esti si ce motiv ai, cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie este ca urmatorul pas pe care il faci sa fie unul pozitiv. Alege sa schimbi minutul urmator ca sa nu fie la fel cu cel ce a trecut. Chiar nu trebuie sa fie la fel ora dupa ora, zi dupa zi. Chiar poti sa fii bine maine, indiferent cum ai fost ieri sau azi.

 

 

Sursa : Don Miguel Ruiz cards, Cele patru legaminte

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu