Luna noua si eclipsa totala de Soare in Pesti - 9 martie 2016. Atingerea Sursei - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Luna noua si eclipsa totala de Soare in Pesti – 9 martie 2016. Atingerea Sursei

08 martie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-Horoscopul Astrocafe pentru luna februarie 2013

Pe 9 martie la ora 3:55 se formeaza Luna noua insotita de o eclipsa totala de Soare in Pesti la gradul 18:56. Este o eclipsa care face parte dintr-o serie de 6 eclipse pe aceasta axa Fecioara-Pesti, iar aceasta serie se va finaliza in februarie 2017.

Eclipsele apar intotdeauna in perechi insotind Luna noua (eclipsa de Soare) si Luna plina (eclipsa de Luna), activand anumite semne zodiacale pe axa. De exemplu, in luna martie anul acesta, avem eclipsa totala de Soare in Pesti (Luna Noua) si eclipsa de Luna in Balanta (Luna plina). Aceasta din urma incheie o serie de 6 eclipse care s-a desfasurat pe parcursul a doi ani. Iar in septembrie 2016 urmeaza inca doua eclipse pe axa Fecioara- Pesti, urmand ca seria eclipselor de pe aceasta axa sa se incheie in februarie 2017, cum am mentionat mai sus.

Eclipsele sunt evenimente care schimba cursul vietii noastre. Ele au un impact major si rapid asupra destinului, facand acordajele necesare in viata noastra, prin evenimente si experiente neasteptate care par orchestrate de Univers, fara acceptul nostru. Anunta schimbari majore atat la nivel individual cat si colectiv. Sunt implicate Nodurile Lunare si tocmai de aceea vorbim despre ajustari ale traiectoriei/destinului.

O eclipsa nu are acelasi impact asupra tuturor oamenilor, in acelasi mod si la aceeasi intensitate. Sunt vizati mai ales cei care au Soarele, Ascendentul sau alte planete personale in semnul si la gradul corespunzator eclipsei. De asemenea, luand cazul eclipsei totale de Soare din 9 martie, cei care au Soare, Ascendent sau planete personale in semne mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) in intervalul 15-23 grade, vor simti mai intens efectele si vor inregistra schimbari mai mari in perioada care urmeaza.

 

O eclipsa totala de Soare este resimtita destul de intens de catre nativii Leu, pentru ca Soarele este guvernatorul acestui semn.

Apoi, vorbim de o amprenta de tip masculin, care se refera la actiune si la latura voluntara a noastra, dar si la persoanele de sex masculin care joaca roluri importante pentru noi. Astfel, ne putem astepta, in aceste zile, la incheieri si inceputuri in relatii cu aceste persoane de sex masculin (tata, bunic, iubit, sot, sef…). Fie se reconfigureaza radical unele relatii de acest gen, fie apare necesitatea unei distantari fizice, fie iese din viata noastra cineva… sau o astfel de persoana, prin deciziile ei, contribuie fundamental la o schimbare a convingerilor si a cursului vietii noastre.

O eclipsa totala de Soare aduce vesti si evenimente neasteptate care schimba cursul vietii, ne da impulsul necesar, destul de puternic si de netagaduit, pentru a ne misca inainte. Aici vorbim de nasterea unui copil, de schimbarea locuintei, un salt in cariera, o demisie ceruta de imprejurari, o incheiere a unei relatii, semnarea unui contract important, mutarea in alta tara, casatorie (sau divort) etc. Ei bine, sunt evenimente dezirabile? Nu neaparat! Ceea ce vine nu e intocmai ceea ce ne-am dorit si am asteptat, ci este mai curand ceea ce avem nevoie, chiar daca nu suntem constienti. Altfel spus, ceea ce apare este cerut deja undeva la un nivel al fiintei, sufletului nostru. Este ceea ce ne este util pentru a ne misca inainte.

Aceste vesti si schimbari nu apar musai in ziua eclipsei (9 martie) ci pot sa apara chiar inainte cu cateva zile sau in luna urmatoare.

E posibil sa ne fi intalnit cu aceeasi energie si in 2015, in februarie si septembrie. Cumva, sunt activate exact aceleasi zone din viata noastra care corespund Pestilor pe harta natala. Se reia firul schimbarilor, facem inca un salt, parcurgem inca o etapa… Cum am spus, suntem intr-o redefinire a segmentului de viata corespunzator axei Fecioara-Pesti din harta noastra, pana in februarie 2017.

 

Cum se simte?

E posibil sa ne simtim obositi, sa fim mult mai sensibili decat de obicei si mai introvertiti. Emotiile se simt mai puternic, fiind vorba despre semnul Pestilor, un semn de apa, emotional prin definitie.

Poate aparea somnolenta sau insomnii.

Durerile fizice, mai ales la nivelul picioarelor, pot fi frecvent intalnite.

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu