Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 22 – 28 februarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 22 – 28 februarie

21 februarie 2016, , Vizualizări: ...
horoscop - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Iata previziunile astrale ale saptamanii 22-28 februarie 2016, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe           

Berbec Te „scuturi” de tot ceea ce pana acum ti-a facut rau; te dezici de obiceiurile nefolositoare si iti revizuiesti obiceiurile. Toate acestea pentru ca in viata ta, curatenia de primavara abia ce incepe sa isi faca simtite efectele. Probabil ca nu mai suporti nici sa ti se spuna ce sa faci. Greseala consta in a-i face pe ceilalti sa se simta vinovati pentru modul in care tu ai decis a actiona. Este o saptamana in care poti sa prevezi ceea ce urmeaza a se intampla, mai ales in jurul zilei de 25 februarie. Forta cu care te concentrezi este inegalabila, de aici si capacitatea ta de a rezolva probleme care par a nu avea solutii. Ai putea fi – pentru o scurta perioada de timp – salvatorul intregii lumi…

 

Taur – Este posibil sa simti nevoia sa te distrezi, in moduri catalogate drept „ciudate” de catre societatea noastra; la fel de bine ai putea folosi energia pe care evenimentul de Luna Plina din prima zi a saptamanii o aduce in viata noastra intr-un mod constructiv, lasand de-o parte ceea ce trebuie sa faci in favoarea a ceea ce vrei a face. La locul de munca este posibil (in jurul datei de 26 februarie) sa ai parte de-o avansare neasteptata sau sa primesti o suma de bani drept bonus – de asemenea, o surpriza placuta. Claritatea in gandire si abilitatea de a observa imaginea de ansamblu sunt accentuate si favorizate, in aceasta saptamana.

 

Gemeni – Se pare ca acum vei culege roadele a tot ceea ce ai facut in ultimele doua saptamani, mai ales daca aceste actiuni au legatura cu cariera ta sau cu alte situatii de natura sociala sau publica. In schimb este esential sa descoperi si sa pastrezi echilibrul intre ceea ce faci pentru familie si modul in care actionezi pentru evolutia ta. Daca ti se propune a accepta o fuinctie de conducere, asigura-te ca poti onora cerintele acesteia. In cazul in care ai ceva de studiat alege 25 si 26 februarie pentru acest demers. Tot atunci ai putea sa iti stabilesti cu si mai mare acurate planurile de viitorul si caile pe care vrei a merge pentru a-ti atinge scopurile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu