Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop săptămânal URANIA – 23-29 septembrie. PROVOCĂRI în weekend pentru multe zodii. Începe o săptămână cu probleme şi cumpene

22 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
zodie horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sun-1215092_1920

Horoscop Urania pentru perioada 23–29 septembrie 2017. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Berbec

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, posibilă supărare sau amărăciune născută din dificultatea de a conserva un bun material din cauza unei greșeli, confuzii, sau înșelătorii. Între 25 septembrie, după ora 07:01′, și seara zilei de 27 septembrie, relațiile cu persoane și/sau instituțiile din străinătate pot trece prin clipe dificile: întreruperea comunicării, mesaje distorsionate, refuzuri, amânări, condiții noi, greu de acceptat, amânarea călătoriilor, riscuri neprevăzute care îl pun pe nativ în întârziere, în încurcătură sau în vină. Unele persoane pot trec prin clipe de revoltă cu privire la condiția lor actuală (materială, fizică, socială, profesională). Pe fondul opoziției drastice, la grad perfect, din 26/27 septembrie, între Uranus, în tranzit prin Berbec și Jupiter, în tranzit, prin Balanță, se pot declanșa crize de conștiință care îi pot împinge pe nativi să ia decizii bruște, ciudate, aparent inexplicabile, marcate de radicalism, stârnite de nevoia de a face o schimbare în viața lor. Un alt domeniu vizat de această furtună reformatoare, ar putea fi casa relațiilor parteneriale (ruperea unei alianțe, încetarea unei activități contractuale, ieșirea dintr-o afacere, separarea de partenerul de viață, un divorț, revendicări în justiție). Precipitarea evenimentelor care îi împing sau îi obligă la o abordare juridică lasă impresia că procesul inițiat de ei ar fi singura soluție sau „ultimul tren” pe care Berbecul trebuie să-l prindă. Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, concentrare pe problemele legate de carieră sau de imagine, rezistență în fața presiunilor care s-a putea exercita, mai ales asupra celor care au funcții și responsabilități. În această etapă tulbure, nativii trebuie să se concentreze pe nevoia de a se apăra sau de a demonstra un abuz ori o nedreptate comisă asupra lor și să nu deschidă noi capitole de viață. Vor fi însă și nativi a căror viață s-ar putea schimba dintr-o dată, trezindu-se în fața altor orizonturi și provocări.

 

 

Taur

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, ambițiile și orgoliile vor dicta reacțiile, deciziile și comportamentul nativilor în chestiuni contractuale și/sau parteneriale. Taurii vor dori să-și ia revanșa față de cineva care i-a pus, cândva, într-o situație incomodă. Între 25 septembrie, după ora 07:01′ și seara zilei de 27 septembrie, trăirile Taurilor vor fi determinate de niște circumstanțe care privesc interesele materiale care sunt, deocamdată, vulnerabile, din cauze litigioase. Se pot identifica noi motive de îngrijorare cu privire la statutul unor bunuri care riscă să fie pierdute din lipsa documentelor de proprietate sau din cauza unor revendicări dubioase. Uneori, nativii pot face descoperiri surprinzătoare cu privire la una sau la mai multe persoane care nu sunt de partea lor, le subminează interesele sau care au creat circuite, în acte și/sau mărturii vicioase, menite să le sustragă, discret, un bun material, care să le permită să-și adjudece un avantaj financiar ori, măcar, să se „înfrupte” din el. Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, dorință de stabilizare în năzuințe, proiecte și planuri. Aspectul funcționează mai intens în cazul celor tineri care încearcă să se realizeze în și prin activități de creație sau de valorificare a unui talent. Nota generală a săptămânii o va da excesul de răceală și obiectivitate pus pe viața sentimentală care este controlată de nativi până la inhibarea ei. Soarele marchează casa sănătății de fiecare zi, dându-le vigoare, forță de muncă și capacitate de echilibrare psiho-fizică. O atenție specială trebuie acordată regimului muncii, supus unor transformări ce depășesc voința nativilor și care pot genera schimbări, prea profunde și lezante, pentru ca Taurii să le accepte resemnați, de unde și nota pronunțată de revoltă și ripostă categorică. Perioadă bună pentru șlefuirea unor produse din sfera creației artistice sau tehnice care presupun atenție pe detaliu și răbdare.

 

 

Gemeni

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, disfuncții organice, de natură hormonală; posibile răceli, viroze, guturai, sinuzite, infecții dentare, urinare sau genitale. Motive de încărcare nervoasă la locul de muncă (invidii, rivalități, lipsa de caracter a colegilor, conduita arbitrară a șefilor). Între 25 septembrie, după ora 07:01′ și seara zilei de 27 septembrie, posibile conflicte, tensiuni și enervări mai ales în cazul nativilor maturi, care desfășoară activități publice și au responsabilități. Asupra lor se vor exercita presiuni și constrângeri, uneori justificate și legale, alteori exagerate și abuzive. Contextul în care se vor desfășura anchetele, depozițiile, mărturiile și procesele le va impune nativilor restricții în a se apăra sau a administra probe și dovezi. Atenția trebuie centrată pe felul de a vorbi cât mai corect și pe transmiterea cât mai puțin pătimașe a informațiilor, chiar dacă provocarea este mare iar înclinația spre gesturi de forță este tentantă. Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, preocupări administrative, mobilizare pentru a pune ordine în acte, regimul bunurilor și statutul casei ori al unui teren. Oscilații sentimentele sau schimbare frecventă a impresiilor de moment și a deciziilor pe fondul tendinței de a analiza, de a ierta sau de a amâna o decizie și obligația de a ține cont de realitățile care se impun conștiinței lor cu brutalitate, generate de opoziția Jupiter/Uranus, care va patrona schimbările de atitudine și modificarea criteriilor de referință față de o persoană apropiată ori dragă lor, inclusiv față de copii. Disfuncții în activitatea de creație (întreruperea procesului de elaborare, a repetițiilor, a înregistrărilor ori a spectacolelor), nemulțumire față de rezultatele obține și de contextul general în care se desfășoară un act artistic. Pentru unii Gemeni, săptămâna va fi o perioadă bună pentru activități practice și domestice.

 

 

Rac

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, regrupări afective în jurul unor persoane (iubit/ă, copii); pentru unii nativi s-ar putea vorbi de gânduri ambițioase cu privire la un proiect artistic (în cazul nativilor deja afirmați sau care au o carieră consolidată dar care acum vor să se depășească pe sine) sau la găsirea identității interioare în vederea unei opțiuni fundamentale (studii, meserie, carieră, performanță, afirmare). Posibile sentimente negative stârnite de circumstanțe complicate. Între 25 septembrie, după ora 07:01′ și seara zilei de 27 septembrie, ar putea fi puse în discuție vechile contracte de muncă, ar putea fi cazul semnării unor contracte, în condiții noi dar nu și avantajoase, situații speciale, de natură legală, care presupun elaborarea unor anexe la contractul inițial de muncă. Nativii vor cere explicații, vor aduce argumente, vor rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor pentru a accepta un cadru de muncă și/sau o salarizare în defavoarea lor. Posibile schimbări bruște în structura instituției în care lucrează care determină reorganizarea responsabilităților (unii își pot pierde funcția prin demitere sau demisie). Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, preocupări legate de evoluția căsniciei sau a unor proiecte de „suflet” ale nativilor care ocupă un loc important în existența lor și la care nu vor să renunțe. Posibile deziluzii în urma dialogului purtat cu cineva care le arată adevărul, le dezvăluie o realitate ascunsă până acum lor sau le atrage atenția asupra contextului în care se desfășoară un fapt de viață pe care nativii trebuie să-ți centreze atenția. Accent puternic pe carieră, pus de opoziția Uranus/Jupiter, sau pe consecințele în plan familial ale unor decizii și evenimente importante cu miză socio-profesională. Convorbirile, schimburile de informații, impresii și idei se vor desfășura sub semnul corectitudinii, al adevărului sau al legalității; deplasări cu scop precis.

 

 

Leu

Între 23 și 25 septembrie, dimineața, mici disfuncții în funcționarea gospodăriei (stricăciuni curente, avarii de mici proporții); posibile schimburi de cuvinte antipatice ori cuvinte adresate lor, de către un membru de familie, care „ustură” și dor. Între 25 septembrie, după ora 07:01′ și seara zilei de 27 septembrie, Leii vor avea tendința să intervină autoritar în viața copiilor încercând să-și impună un punct de vedere pedagogic sau de viață care stârnește revolta și nesupunerea acelora, nemulțumiri de constrângerile și regimul restrictiv la care se încearcă a fi supuși. Viață afectivă marcată de discuții încinse, de tribulații sentimentale, de decizii haotice și/sau disproporționate față de motivul care le provoacă, risc de a greși prin lipsă de măsură. Unii nativi se pot lăsa antrenați de aventuri „picante” sau care le pun în pericol imaginea și onorabilitatea. Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, muncă multă care necesită răbdare, precizie, atenție și tenacitate. Posibile tulburări organice care țin de fiziologia picioarelor (mai ales a articulației genunchiului) și a pielii. Nota generală a săptămânii va fi dată de preocupările bănești, de discuțiile sau negocierile ori, de la caz la caz, de „târguielile” cu privire la înstrăinarea unui bun, la obținerea unui beneficiu prin buna administrare a unei case, a unui tren, a unui utilaj, care ar fi indicat să se finalizeze până pe 30 septembrie, când Mercur va intra în zodia Balanței, favorizând concesiile, abandonul ori slăbirea voinței în fața insistențelor cuiva. Posibil joc între iluzie și dezamăgire pe fondul proiectelor nerealiste din punct de vedere financiar pe care nativii și le-au făcut, cu privire la valorificarea unui obiect din patrimoniul lor sau al familiei lor. Dezechilibru între convingeri și capacitatea de a le exprima sau materializa din cauza îndoielilor, nesiguranței interioare, informațiilor destabilizatoare, cunoștințelor insuficiente, sugestiilor neinspirate.

 

 

Citeste previziunile pentru celelalte zodiile pe LIBERTATEA.RO.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu