Shop

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie 2012

30 ianuarie 2012, , Vizualizări: ...
www.sfatulparintilor.ro-horoscopul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a cincea saptamana din 2012, 30 ianuarie – 5 februarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 23 ianuarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

Berbec
Primele zile ale săptămânii sunt favorabile rezolvării aspectelor financiare legate de cumpărăturile necesare traiului cotidian. Pe de altă parte poţi primi cadouri, recompense sau informaţii preţioase legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care activezi sau doreşti să te angajezi. În privinţa domeniului muncii există destul de multe neplăceri, situaţii controversate şi relaţii colegiale disonante. De aceea bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vizată de astre, mai ales pe segemntele aparatului digestiv şi picioare. Se întrezăreşte o perioadă îndelungată de dialoguri medicale, legate de afecţiuni mai vechi ce pot fi ameliorate sau chiar vindecate prin terapii neconvenţionale. Recomandabil este să fii foarte prudent şi să te ocupi pe îndelete de sănătatea ta. În seara zilei de 3 februarie, planeta Neptun va intra în semnul Peştilor pentru mulţi ani de acum încolo, amprentându-ţi mentalul profund. Se anunţă schimbări de mentalitate, o reorientare către planurile subtile ale vieţii şi posibilitatea înţelegerii legăturilor spirituale. Însă, duşmăniile ascunse vor fi la ordinea zilei, fapt pentru care fii cu ochii în toate direcţiile. La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă treburile casnice şi compania celor dragi.

 

Taur
Săptămâna debutează cu stări sufleteşti fluctuante, dar şi cu o dorinţă de a rezolva tot şi toate cât mai repede. Bine ar fi să îţi linişteşti sufletul şi trupul prin tratamenete cosmetice, masaje, plimbări în aer liber sau dialoguri plăcute cu cineva drag. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt umbrite, putându-se ajunge foarte uşor la discuţii contradictorii sau chiar despărţiri definitive. Fii prudent, evită provocările celor apropiaţi şi orientează-ţi eforturile către un hobby. În seara zilei de 3 februarie planeta Neptun se va instala în semnul Peştilor pentru mulţi ani de acum încolo, aducându-ţi efecte în sfera prietenilor şi protectorilor. Începe o perioadă în care vei lega prietenii cu persoane interesante, cu preocupări spirituale sau care activează în diverse asociaţii sau grupări cu scopuri umanitare. Totuşi vei observa cu trecerea timpului un soi de ceaţă greu de pătruns şi înţeles vizavi de oamenii care vor apărea în viaţa ta. Recomandabil este să fii prudent şi cu mult discernământ. Este o perioadă în care graniţa dintre o relaţie sentimentală şi una de prietenie este foarte voalată, aşa încât a stabili clar cine îţi este prieten şi cine ar dori o implicare sentimentală este destul de dificil. Pentru sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă întâlniri şi dialoguri cu cei apropiaţi sau excursii la munte.

 

Gemeni
În prima parte a săptămânii se pare că ai nevoie de multă linişte şi retragere din forfota cotidiană. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a ultimelor evenimente şi a informaţiilor adunate. Pe de altă parte, bine ar fi pur şi simplu să te plimbi în aer liber sau să te bucuri de energia unei biserici, golindu-ţi mintea de tot şi toate. Sănătatea gâtului poate fi afectată, însă evită tratamentele medicinii clasice şi foloseşte doar terapiile naturiste. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în intervalul 30 ianuarie – 1 februarie, decât în cazuri ce nu suportă amânare. În seara zilei de 3 februarie, planeta Neptun va păşi în semnul Peştilor, aducându-ţi efecte în zona carierei profesionale. Este posibil să îţi schimbi actuala ocupaţie, orientându-te către domenii spirituale, terapii neconvenţionale sau artă. Pe de altă parte pot apărea oameni cu poziţii sociale înalte care să te susţină şi să îţi ofere protecţie. Totuşi fii prudent, pentru că dincolo de aura mistică şi frumoasă a tranzitului planetei Neptun se poate ascunde şi multă dezamăgire. Controlează-ţi reacţiile şi nu te entuziasma prea mult când ţi se oferă noi îndatoriri la serviciu sau un nou loc de muncă. În a doua jumătate a săptămânii te vei simţi excelent şi cu forţe noi pentru a înfrunta viaţa şi provocările ei.

 

Rac
Prietenii îţi deschid această săptămână, oferindu-ţi sfaturi şi informaţii bune legate de domeniul profesional şi de sănătate. Cu toate că relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt destul de controversate, există şanse de a te bucura de favorurile lor. Prudenţa şi discernămîntul foloseşte-le din plin şi ascultă-ţi de fiecare dată vocea interioară. Bine ar fi ca din când în când să faci o evaluare printre cei apropiaţi şi să renunţi imediat la persoanele care îţi pun beţe în roate. Din seara zilei de 3 februarie planeta Neptun se va instala în semnul Peştilor, aspect ce îţi va oferi experienţe minunate la capitolul spiritualitate şi legătura cu Dumnezeu. Începe o perioadă în care ai posibilitatea să îţi redefineşti conceptele despre lume şi viaţă. Pe de altă parte, relaţiile cu străinătatea vor ocupa un loc important în viaţa ta. Se întrezăresc călătorii pe meleaguri îndepărtate, deosebite, încărcate de istorie şi mister. Totuşi fii prudent, pentru că există şi un factor major de confuzie şi iluzie. Alţii vor dori să studieze mai multă filozofie sau ştiinţe de graniţă. O altă variantă ar fi un loc de muncă în străinătate sau corespondenţe valoroase cu persoane străine. Vizitele la muzee, lărgirea orizontului cunoaşterii prin studierea culturilor altor ţări, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor pot veni în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor tale sufleteşti.

 

Leu
Domeniul profesional este tema propusă de astre pentru începutul acestei săptămâni. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef. Încearcă să fii atent la ce ţi se reproşează şi explică-ţi deciziile în cuvinte puţine, dar concise. Imaginea ta în ochii celorlalţi şi poziţia socială sunt destul de controversate, însă depinde de tine cum te prezinţi în lume şi cum îţi menţii statutul. Evită provocările, situaţiile frivole şi excesul de zel. Capitolul financiar va primi de acum încolo influxurile planetei Neptun ce se va instala în semnul Peştilor din seara zilei de 3 februarie. Este vorba despre banii şi bunurile provenite de la alţii. Se pare că vei primi favoruri materiale de la autori necunoscuţi, mai ales în perioade de restrişte financiară personală. Totuşi fii prudent, pentru că există şi posibilitatea să te îndatorezi prea mult şi să te achiţi destul de greu de datorii. În primul rând va trebui să ai în vedere achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau, funcţie de caz, a creditelor. Relaţiile cu instituţiile financiare vor fi destul de confuze, de aceea ai grijă de documente şi verifică în permanenţă bugetul de venituri şi cheltuieli. Nu sunt recomandate asocierile în afaceri sau investiţiile pe termen lung. La sfârşitul săptămânii, dorinţa de retragere din iureşul vieţii este la cote înalte şi recomandabil este să îi dai curs. Plimbă-te în aer liber, vizionează filme amuzante şi odihneşte-te mai mult.

 

Fecioara
Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de relațiile parteneriale, relațiile cu străinătatea și cele cu șefii. Pe 30 și 31 ianuarie sunt posibile vești interesante de la persoane aflate departe de țară. Te poți ocupa de chestiuni ce vizează o călătorie, fie în scop turistic, fie în interes de serviciu. Fii cu mare băgare de seamă pentru că discordia vegheză atent sectorul călătoriilor și îți poate crea neplăceri când te aștepți mai puțin. Ești destul de reticent vizavi de ceilalți, recomandabil fiind să încerci să te abții de la comentarii nepotrivite. Orientează-ți eforturile doar către propria-ți ființă și fii mai rezervat față de implicarea în treburile altora. Se recomandă multă prudență la eforturi fizice, diete sau tratamente cosmetice. Intrarea planetei Neptun în semnul Peștilor în seara zilei de 3 februarie îți va aduce noutăți la capitolul relații parteneriale. Începe o lungă perioadă în care vei atrage ca parteneri de viață sau colaboratori în diverse proiecte, persoane interesante, dar misterioase. Relațiile de colaborare mai vechi se pot rupe definitv, dar vor apărea altele noi mult mai bune. Vor fi și perioade de nemulțumire, neînțelegeri, însă în toate va exista un farmec aparte. Este posibil să îți orientezi eforturile către domeniile artei sau către cele de graniță, terapiile naturiste sau activitățile umanitare. Finalul săptămânii aparține prietenilor. Sunt zile excelente pentru conversații dinamice și fructuoase.

 

Balanta
Capitolul financiar ar trebui să îţi capteze atenţia încă de la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru a-ţi achita datoriile, în special cele către instituţii financiare. Fii prudent în privinţa documentelor pentru că există riscul deteriorării, fraudării sau pierderii acestora. Pe de altă parte se pare că ar fi şanse să îţi vină bani sau bunuri de la alţii, dar verifică pe îndelete totul şi evită investiţiile sau asocierile în afaceri. Începutul lunii februarie îţi aduce veşti legate de străinătate. Poţi face demersuri pentru o călătorie pe alte meleaguri sau cineva aflat departe de ţară va dori să stea de vorbă cu tine. Sunt momente excelente de a-ţi rafina sufletul prin vizionarea unei piese de teatru, lecturarea unei cărţi spirituale sau pentru a-ţi plănui parcurgerea unui curs de lungă durată. Planeta Neptun se va instala în semnul Peştilor, începând cu seara zilei de 3 februarie, oferindu-ţi efecte în sectorul muncii şi al sănătăţii. Este posibil ca pe parcursul următorilor ani să îţi schimbi locul de muncă, orientându-te către domeniile medicinii neconvenţionale, artei sau alte discipline spirituale. Unele afecţiuni legate de picioare şi aparat digestiv se vor accentua din când în când, însă cel mai bun ajutor îl vei găsi prin terapiile naturiste. Atenţie la colegii de serviciu, deoarece există conflicte mocnite!

 

Scorpion
Săptămâna debutează cu aspecte legate de parteneriate şi colaborări. Sunt posibile discuţii aprinse şi dezvăluiri neaşteptate vizavi de activităţile pe care le desfăşori cu alţii. Este o perioadă în care ies la iveală atât neplăcerile, cât şi temerile tale vizavi de ceilalţi. Încearcă să fii cât mai obiectiv, stăpâneşte-ţi emoţiile şi reacţiile exagerate. Planeta Neptun va păşi în semnul Peştilor din seara zilei de 3 februarie şi pentru mulţi ani de acum încolo îţi va crea efecte în sectorul relaţiilor sentimentale şi al celor cu copiii. Cumva o notă de mister şi fascinaţie va învălui această zonă a vieţii, dar pe alocuri vor fi şi perioadă de confuzie, iluzie sau dezamăgiri. Recomandabil este să eviţi pe cât posibil relaţiile frivole, persoanele prea puţin cunoscute sau legăturile clandestine. Atenţie că şi în jurul relaţiilor cu copiii va domni un soi de incertitudine sau neputinţă în a-i înţelege şi stăpâni. Pe de altă parte, creativitatea va fi la cote înalte şi vei reuşi să obţii succese deosebite de pe urma abordării unui hobby. Relaţiile cu prietenii sunt viciate, umbrite şi bine ar fi ca deocamdată să te fereşti de ei. Încearcă să te descurci singur şi ai încredere în ce îţi spune vocea interioară. La finalul săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoane din străinătate. Sunt zile bune pentru a viziona o piesă de teatru sau un film bun.

 

Sagetator
În prima parte a săptămânii se întrezăresc multe şi mărunte de făcut la serviciu. Eşti foarte entuziasmat de activităţile pe care le desfăşori în sfera muncii, dar încearcă să îţi temperezi reacţiile şi elanul. Relaţiile colegiale sunt tesionate, existând riscul izbucnirii unor conflicte pe termen lung. Pe şefi ar trebui să îi eviţi în această perioadă şi să încerci să te ocupi cât mai bine de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului şi aparatului uro-genital, de aceea fii prudent şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. A se evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 30 ianuarie – 1 februarie. Riscul de diagnostic şi tratament este la cote înalte. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Începând cu seara zilei de 3 februarie, planeta Neptun va intra în semnul Peştilor şi pentru ceva ani de acum încolo îţi va trimite influxuri deosebite în sectorul casei şi al relaţiilor cu familia. Se anunţă o lungă perioadă de timp în care vei reuşi să priveşti cu alţi ochi neamul din care provii, membrii acestuia, iar casa pentru tine va deveni un adevărat sanctuar. Pe de altă parte, unii membrii ai familiei te pot dezamăgi sau poţi descoperi lucruri din trecut nu prea plăcute. Totuşi, aspectele legate de copilărie, relaţii familiale, casă, patrimoniu îţi vor acapara atât mintea, cât şi sufletul. Pentru sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi achitarea datoriilor.

 

Capricorn
Persoana iubită îţi solicită atenţia în debutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuţii aprinse, dezvăluiri neplăcute legate de sentimentele celor dragi faţă de tine sau tu la rândul tău îţi poţi da seama că prietenii actuali sau o relaţie de iubire mai veche nu îţi mai sunt pe plac. Poate ar fi bine să îţi reevaluezi atitudinea şi principiile în acest segment de viaţă şi să renunţi la relaţiile care nu se mai potrivesc nevoilor tale actuale. Traversezi o perioadă în care ar putea veni în viaţa ta personaje noi, chiar o nouă iubire sau, funcţie de logica lucrurilor, poate apărea un copil. Totuşi, fii prudent şi discerne cu atenţie fiecare decizie, pentru că discordia îţi pândeşte mişcările şi te poate necăji. Intrevalul 1 – 3 februarie anunţă multă forfotă la serviciu. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te numai de treburile tale şi evită discuţiile contradictorii cu ceilalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator şi ficat. Nu se recomandă consultaţiile şi analizele medicale, deoarece sunt stări pasagere şi le poţi rezolva cu remedii naturiste, dietă, odihnă şi plimbări în aer liber. Intrarea planetei Neptun în semnul Peştilor, din seara zilei de 3 februarie îţi va crea efecte în relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. La capitolul studii te vor tenta domeniile neconvenţionale, puţin explorate sau care au legătură cu arta.

 

Varsator
În prima parte a săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti. Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau dialogurile legate de cumpărarea unei case, a unor obiecte decorative sau a unui teren. Atenţie că relaţiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. Ţine cont şi de părerea celorlalţi. S-ar putea să primeşti favoruri materiale din partea unor rude, dar însoţite de reproşuri. Încearcă să depăşeşti situaţiile neplăcute cu umor şi respect vizavi de concepţiile sau tradiţiile altora. Capitolul financiar va cunoaşte turnuri deosebite, datorită intrării planetei Neptun în semnul Peştilor în seara zilei de 3 februarie. Se deschide o lungă perioadă de timp în care poţi obţine câştiguri din domenii ce vizează arta, medicina alternativă sau alte domenii avangardiste. Energia vitală va fluctua destul de mult, de aceea fii prudent şi echilibrează-ţi stările sufleteşti prin dietă, exerciţii fizice moderate sau consiliere psihologică. Nu sunt recomandate investiţiile, asocierile în afaceri sau semnarea documentelor. Deocamdată, relaţiile cu instituţiile financiare sunt distorsionate, existând posibilitatea să reiei unele demersuri nesoluţionate corect şi la timp legate de împrumuturi, taxe, facturi sau impozite. Pentru finalul intervalului analizat îţi sunt recomandate activităţile uşoare, odihna şi plimbările în aer liber.

 

Pesti

Tu vei fi vedeta zodiacului pentru mulţi ani de acum încolo, datorită instalării planetei Neptun în semnul tău zodiacal, începând cu seara zilei de 3 februarie. Se anunţă ani în care domeniile spirituale vor căpăta o altă însemnătate pentru tine, iar valorile morale pe care ţi  le vei însuşi vor fi cu totul altele decât cele de până acum. Ai putea fi tentat de viaţa religioasă şi de studiul marilor religii ale lumii. Recomandabil este să abordezi cu precauţie şi temperanţă aceste subiecte, pentru că există riscul să intri pe cărări greşite şi să fii foarte dezamăgit. Atenţie că sunt posibile percepţii distorsionate ale realităţii fizice, iar graniţa dintre vis şi cotidian va deveni foarte subţire. Bine ar fi ca din când în când să stai de vorbă cu specialişti în dezvoltare personală, socială sau psihologică. Deocamdată, datorită retrogradării planetei Marte în semnul Fecioarei, toate tipurile de relaţii îţi dau bătăi de cap. Încearcă să te detaşezi de evenimentele petrecute, fii cât mai discret, evită iniţierea proiectelor sau colaborărilor şi ai mai multă grijă de sănătatea ta. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă liniştea căminului şi compania celor dragi.

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

  1. cami_marga spune:

    se pare ca o sa am o saptamana grea. multumesc pentru predictii.

  2. ananaghi spune:

    si bune si rele.prudenta se cere

  3. sims spune:

    mi se potriveste si mie si sotului din cate vad

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu